Кімоно повертається: 3 ідеї, як носити мікротренд цього сезону

Східна естетика, в якій кімоно є окремим культурним кодом, як в Україні вишиванка, давно стала світовою модною тенденцією. І оскільки під час цьогорічних тижнів моди не обійшлося без появи кімоно на подіумах і в стритстайл-звітах, ми даємо друге дихання цьому мікротренду і пропонуємо три варіанти його носіння цього сезону.

З джинсами та масивним взуттям

Getty Images0Getty Images

Реклама

Здається, будь-яка річ може розкритися по-справжньому у парі з джинсами. Ось і кімоно не є виключенням: в дуеті зі світло-блакитними джинсами та масивним взуттям образ виглядає сучасно та легко. У виборі довгого кімоно зверніть увагу на варіанти із флористичним принтом, який цього року затьмарює будь-який інший.

Монообраз

11

Яскравий чи однотонний, монообраз, який складається з кімоно, штанів або шортів та топу, є готовим образом, який можна вдягати практично для будь-якої нагоди. Піжамний стиль, який був найгарячішим трендом декілька років тому, досі залишається на поверхні у таких переосмислених образах.

Вкорочене кімоно для повсякденного образу

Getty Images2Getty Images

Вкорочене кімоно, яке нагадує жакет, має більш строгий вигляд та рівний силует, що робить його ідеальним варіантом для щоденного носіння цілий рік. І хоча мінімалістичні чорні та білі варіанти приваблюють найбільше, придивіться до варіантів виконаних у техніці печворк, з бахромою та анімалістичним принтом.

Vogue.ua радить надихнутися такими моделями кімоно для найближчого сезону:

Anjuna3AnjunaCarine Gilson4Carine GilsonCamilla5CamillaAmbre Babzoe6Ambre BabzoeKENZO7KENZOGivenchy8GivenchyKiki de Montparnasse9Kiki de Montparnasse

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить