Кросівки з вирізами — взуття, в якому приємно у спеку

Ми співаємо оди кросівкам. Це взуття пасує будь-яким образам та може знаходити власні інтерпретації у персональному стилі. На героях стритстайлу часто можна помітити звично спортивні кросівки у поєднанні зі спідницями, переосмислені кросівки на підборах та класичні й всіма шановані моделі adidas, Nike та Salomon. Але як бути з кросівками влітку, коли краще босоніж, аніж у чомусь? Для спекотних днів існують стильні пари кросівок з вирізами, які цього літа мають усі шанси стати бажаною інвестицією.

Photo: Launchmetrics0Photo: Launchmetrics

Реклама

Пам'ятаємо про кросівки adidas Yeezy з піни, які стали дизайнерським гітом декілька сезонів тому. Цього року ми надаємо перевагу комфорту, знаходячи гарні стильні пари кросівок від актуальних брендів. Серед кросівок модних Домів ми обираємо пару з вирізами Loewe у бежевому відтінку з фірмовим принтом логотипа по всій поверхні та чорні кросівки з вирізами на п'ятці Maison Margiela. Також радимо пригледітися до колаборації Converse x Feng Chen Wang Chuck 70 2-in-1 OX.

Photo: Launchmetrics1Photo: Launchmetrics

Серед спортивних брендів звертаємо увагу на білі adidas, рожеві та білі кросівки Hoka, а ще на Crocs. Адже крокси цього літа в неабиякому тренді.

Більше кросівок у галереї vogue.ua:

adidas2adidasCamper3CamperConverse4ConverseCasadei5CasadeiHoka6HokaCrocs7Crocsadidas Yeezy8adidas YeezyHoka9HokaMaison Margiela10Maison MargielaLoewe11LoeweSuicoke12Suicoke

113

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить