Ключниця — небанальний та практичний аксесуар

Яка річ завжди є з собою в більшості людей? Незалежно від віку, гендера чи будь-яких інших можливих типів поділу, більшість людей носять із собою ключі. І в той час, коли мода й надалі звертається до здорового глузду та практичності, в тренді опинився аксесуар, який сподобається навіть тим, хто зовсім не переймається тенденціями.

Instagram

, PODYH (@podyh_ua)

Ключниця — невелика сумочка, гаманець чи чохол для ключів. Останнім часом ця прикладна річ перетворилася на стильний аксесуар. Протягом останніх кількох сезонів у колекціях брендів з'являлися різноманітні дрібні аксесуари, зокрема дармовиси та підвіски на сумках чи ланцюжки й шнури, до яких прив'язували все — від телефона та протисонцевих окулярів до джемперів. Ця тенденція повернулася в сучасність з ранніх 2000-х, коли бренди випускали цілі асортименти яскравих й маленьких предметів, яким, на перший погляд, складно було вигадати мету для застосування. Вони просто існували для декору.

Однак, як і дармовиси, ключниці — це функціональна річ, що може полегшити життя. Врешті, більшість із нас хоча б раз в житті губили свої ключі, й усі ми періодично втрачаємо їх з поля зору в найвідповідальніші моменти. Тож, ключниця — єдиний аксесуар, який є важливим та необхідним для вашого повсякденного життя.

Реклама

Instagram

, JUNA (@juna.bags)

Окрім практичності, сучасні ключниці варті уваги й завдяки своєму дизайну. Такий дрібний аксесуар може з легкістю зробити ваше вбрання трохи ефективнішим: хай то буде елегантний шкіряний чохол на шнурку, що звисатиме у вас на шиї, чи милий гаманець, який грайливо доповнюватиме вашу сумку. Також одним із плюсів цього аксесуару є його ціна — ключниці перебувають у більш доступному кінці спектра дизайнерських виробів. Не обов'язково потрібно виправдовувати цю покупку — вона зробить це сама ще у перший місяць користування. До того ж ключниця може стати ідеальним подарунком для друзів, рідних, для тих, хто має все, або тих, хто ніяк не може навести лад у своїй сумці.

Словом, цього року одним із найгарячіших аксесуарів стають ключі й те, у що вони «вбрані».

Loewe0LoeweSaint Laurent1Saint LaurentLoewe2LoeweBottega Veneta3Bottega VenetaLouis Vuitton4Louis Vuitton

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить