З яким взуттям носити шорти цього літа

Від мішкуватих бордшортів у Miu Miu до ледь помітних мікрошортів у Prada — шорти з'явилися у різних формах та видах ледь не у всіх колекціях весна-літо 2024.

Джіджі Гадід0Джіджі Гадід

Реклама

У Мілані короткі шорти стали центральним елементом нової колекції Gucci від Сабато де Сарно, продовжуючи осінній тренд на відсутність штанів. Але якщо ви не хочете наслідувати стиль Кайлі Міноуг, в літніх колекціях є багато різноманітних силуетів, які можуть сподобатися навіть тим, хто уникає носіння будь-чого вище колін.

Джорти (довші джинсові шорти) залишаються популярними й цього літа. Завдяки довшим штанинам і вільному крою вони забезпечують достатнє покриття стегна і можуть стати частиною вашого повсякденного гардеробу, як звичайні джинси, на відміну від відвертих джинсових шортів у стилі 2000-х. Коротші джинсові шорти можуть нагадувати про знамениту пару Брітні Спірс з 2004 року, які були настільки короткими, що підкладка кишень виступала з-під рваного краю. Проте у 2024 році джинсові шорти більше схожі на ті, які носила Сінді Кроуфорд у своєму культовому рекламному ролику Pepsi. Одним з найпопулярніших стилів є шорти Parker від Agolde, які мають високу талію і розширені штанини.

Пошук та вибір літнього взуття може стати справжньою проблемою. Окрім того, завжди є ризик закинути пошуки та далі ходити у своїх улюблених зношених Teva або Birkenstock. Нижче ми склали список з п’яти варіантів взуття, які поєднують комфорт і стиль. Наприклад, шовкові боксерські шорти мають гарний вигляд з сандалями з тонкими ремінцями, а класичні шорти – з елегантними лоферами. Джинсові шорти дещо складніше стилізувати, але витончені туфлі на низьких підборах ідеально врівноважують мішкуватий скейтерський силует.

Джорти + сандалі на низьких підборах

ARKET1ARKET

ST. AGNI2ST. AGNI

Короткі джинсові шорти + рибацькі сандалі

FRAME3FRAME

ANCIENT GREEK SANDALS4ANCIENT GREEK SANDALS

Шовкові шорти + сандалі з тонкими ремінцями

TOTÊME5TOTÊME

TOTÊME6TOTÊME

Класичні шорти + лофери

COS7COS

G.H. BASS8G.H. BASS

Спортивні шорти + ретро кросівки

WALES BONNER X ADIDAS9WALES BONNER X ADIDAS

NIKE10NIKE

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить