В’язана жилетка — найстильніші варіанти цієї весни

Чи можна уявити собі більш затишний образ у ще прохолодні весняні дні, ніж поєднання вільного в'язаного светра або в'язаної жилетки із просторими штанами? Навряд чи. Такий стиль нагадує модну філософію скандинавок – має бути зручно, м'яко та візуально гарно. Ми активно наслідуємо цей підхід та готуємося до перших по-справжньому теплих днів, опановуючи найзатишніший та найуніверсальніший тренд — поєднання в'язаних жилеток із футболками, сорочками, лонгслівами, спідницями та штанами. Vogue.ua зібрав найстильніші в'язані жилетки для цієї весни.

З високим горлом

Коли вже хочеться звільнити від товстого шару одягу руки, але шия ще потребує захисту від прохолодного вітру, на допомогу приходить жилетка з високим горлом. Нам подобаються жилетки прямого силуету, які ідеально поєднуються з сорочками. Поза класичними однотонними варіантами, зверніть увагу й на яскраві моделі, як-от чорна жилетка від Max Mara з білим візерунком.

Реклама

Getty Images0Getty Images

Proenza Schouler White Label1Proenza Schouler White Label

Max Mara2Max Mara

На блискавці

Вже декілька сезонів ми спостерігаємо популярність светрів та жилеток на блискавці. Завдяки вільному крою з ними легко створювати багатошарові образи, а ще жилетки на блискавці є зручним варіантом для активного дня на ногах. Пухнаста жилетка від Varley з розкидним коміром гарно доповнить повсякденні образи.

Getty Images3Getty Images

Fabiana Filippi4Fabiana Filippi

Varley5Varley

Вкорочена

Вкорочена довжина — це завжди про витончений стиль та креативність. Синьо-зелена жилетка з рюшами та V-образним вирізом від Anna Sui ніби закликає розквітнути цієї весни. А жилетка від Barrow нагадує яскравим малиновим відтінком, що урізноманітнити пастельні образи просто.

Getty Images6Getty Images

Barrow7Barrow

Anna Sui8Anna Sui

З рельєфним узором

Чи це жилетки від JW Anderson з нашитими елементами та різноколірна жилетка виконана у техніці печворк, чи то класична чорна жилетка Loewe із симетричною рельєфною в'язкою — така модель є ідеальним варіантом, щоб збирати погляди, а ще пасує саме під теплі дні, щоб не ховати об'ємні деталі під тренчем чи курткою.

Getty Images9Getty Images

JW Anderson10JW Anderson

Loewe11Loewe

JW Anderson12JW Anderson

На ґудзиках

Класика жанру — жилетка на ґудзиках. Романтичний блакитний дизайн від Alessandra Rich надихає нас обирати приталені моделі з рюшами.

 Getty Images13 Getty Images

Alessandra Rich14Alessandra Rich

Ganni15Ganni

116

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить