Білі легінси – несподіваний модний тренд цього сезону

У той час як на вулицях модних столиць білі легінси здебільшого залишаються поза увагою, хоча їх уже включили в свої гардероби декілька знаменитостей і It-girls, на подіумах, здається, ця тенденція пануватиме цього сезону. Білі легінси повернулися в світло софітів з бездоганним і мінімалістичним виглядом.

Ferragamo0Ferragamo

Реклама

Білі легінси стали частиною колекції Ferragamo, а також їх можна було побачити на модному показі Casablanca. Ця річ набула футуристичного та дуже спортивного вигляду в поєднанні з бірюзовою курткою та авангардними протисонцевими окулярами. Уже декілька сезонів білі легінси, здається, повертаються в перелік модних трендів як найпрактичніший одяг. Базуючись на тренді спортивного відпочинку та потребі шукати комфорт, легінси адаптуються до модних бажань багатьох модниць.

Casablanca1Casablanca

Як справжня законодавиця моди, супермодель Белла Гадід вже перейняла цей тренд у 2019 році, безпосередньо перед початком MET Gala. Тоді вона вибрала білі легінси в поєднанні з сорочкою та спортивними кросівками – образ, який вона підкреслила максіременем від Alaïa.

Instagram

HadidsCloset (@thehadidcloset)

Зі свого боку, датська модниця Софія Роу одягла одну з моделей з колекції Ferragamo осінь-зима 2023/2024. Ці легінси вирізнялися розкльошеними штанинами з отворами на блискавках, які ідеально пасують до туфель на високих підборах або класичних черевиків. Для цього виходу в рамках Тижня моди Роу вибрала білий total look з елегантною сумкою.

12

Цього сезону вибирайте білі легінси з високоякісних непрозорих тканин. Ще один важливий момент — правильна посадка. Легінси із завищеною талією – ідеальний варіант, який допоможе підкреслити фігуру та створити стрункіший вигляд. Додайте витончені аксесуари, щоб завершити образ: сережки, браслети або добре продумана сумка можуть підкреслити елегантність білих легінсів незалежно від випадку.

За матеріалами vogue.fr.

13

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить