Більше барв: 24 пари кольорових кросівок, які носять успішні дівчата

Образи від it girls – успішних, стильних та амбіційних дівчат – цього сезону тішать яскравістю. Гейлі Бібер, Дженніфер Лоуренс та багато інших обирають кольорові кросівки, щоб підкреслити барвистість весняно-літнього періоду. А ми розповідаємо, на які кросівки варто звернути увагу та як їх стилізувати у повсякденних образах.

Christian Vierig/Getty Images0Christian Vierig/Getty Images

Реклама

Коли капсульний гардероб визначає щоденну зону комфорту, творча іскра виражається у барвистих кросівках. Від моделей на пласкій підошві до масивних варіантів, цього року ми обираємо кольорові кросівки, починаючи від найяскравіших, і закінчуючи пастельними. Тривалий час у стритстайлі та на подіумах домінували білі кросівки. Сміливим варіантом були бежеві кросівки. Але тепер ми обираємо червоні, сині та жовті – багато моделей пропонують Adidas, Nike, Onitsuka Tiger, Asics, New Balance та Converse.

Nike Air Humara LX x Jacquemus. Photo: Edward Berthelot/Getty Images1Nike Air Humara LX x Jacquemus. Photo: Edward Berthelot/Getty Images

Гейлі Бібер постійно носить кросівки й вже давно надає перевагу парам червоного, зеленого або жовтого кольорів. Минулої осені Белла Гадід вже взувала кросівки кобальтового кольору, а останнім часом й Дженніфер Лоуренс була помічена у кросівках Adidas у фіолетовому та зеленому кольорах популярних нині моделей Samba та Gazelle.

Гейлі Бібер у кросівках Asics. Photo: MEGA2Гейлі Бібер у кросівках Asics. Photo: MEGA

Гейлі Бібер у кросівках Nike Shox MR4. Photo: Neil Mockford3Гейлі Бібер у кросівках Nike Shox MR4. Photo: Neil Mockford

Білі кросівки так і залишаються обов’язковою базою, однак для цікавіших та яскравих акцентів, особливо у похмуру погоду, ми обиратимемо кольорове взуття. Тим паче, що незалежно від одягу, який ви обираєте для образу, кольорові кросівки будуть відмінним контрастним елементом або доповненням і так барвистого аутфіту.

Дженніфер Лоуренс у кросівках adidas Gazelle. Photo: Gotham4Дженніфер Лоуренс у кросівках adidas Gazelle. Photo: Gotham

Сині кросівки

Свіжий відтінок блакитного є ідеальним варіантом для весни-літа 2024. Цей відтінок є однією з тенденцій року і поєднується з усім, від чорного до синього.

adidas5adidas

Nike Dunk Low Twist6Nike Dunk Low Twist

Autry7Autry

Skechers8Skechers

Червоні кросівки

Цей відтінок рубіново-червоного заволодів нашою увагою минулого року й продовжує чіпляти зараз. Такі кросівки створені для модниць, які готові збирати погляди. Якщо ж ви хочете наважитися на червоний, то можете почати з контрастних червоних елементів на білих кросівках.

adidas Busenitz9adidas Busenitz

Puma10Puma

Munich11Munich

Veja12Veja

Рожеві кросівки

Від пастельного рожевого до найяскравішого відтінку фуксії – ця пара створена для дівчат, які прагнуть підкреслити жіночність навіть у звичному повсякденному образі.

Superga 2750 Faux Lizard13Superga 2750 Faux Lizard

Saucony Jazz14Saucony Jazz

Acne Studios15Acne Studios

adidas16adidas

Nike Air Humara LX Pink x Jacquemus17Nike Air Humara LX Pink x Jacquemus

Nike Air Zoom Arcadia 218Nike Air Zoom Arcadia 2

Бежеві кросівки

Кросівки відтінку лате є ідеальним варіантом кольорових кросівок, які знаходяться на межі нейтральності та барвистості.

Nike Tech Hera19Nike Tech Hera

New Balance 53020New Balance 530

Asics Sneakers Gel-Nimbus21Asics Sneakers Gel-Nimbus

Converse22Converse

Зелені кросівки

Відтінки весняної зелені все частіше потрапляють у наш гардероб. Такі кросівки гарно поєднуються із білими та сірими джинсами.

adidas SL7223adidas SL72

New Balance24New Balance

Nike25Nike

Puma26Puma

За матеріалами vogue.it

127

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить