Бренд BEVZA показав нову колекцію на Тижні моди у Нью-Йорку

Дизайнерка Світлана Бевза продовжує демонструвати світу багатогранну культурну спадщину нашої країни. Місцем для показу став Український Інститут Америки в Нью-Йорку, який має важливе значення в історії бренду BEVZA.

BEVZA осінь-зима 2024/250BEVZA осінь-зима 2024/25

Реклама

Мета колекції BEVZA осінь-зима 2024/25 – висловлювання вдячності та визнання України як великого світового виробника зерна. Екологічність є центральним елементом колекції, яка відображає основні цінності та культурну місію бренду. Зерно, як символ культурного надбання та стійкості України, знову в руках дизайнерки стає потужним інструментом.

11

Дизайнерці Світлані Бевзі важливо підкреслити важливість вдумливого споживання, а кожен предмет тут розглядається як цінна інвестиція, а ключові елементи колекції втілюють етос бренду BEVZA, досліджуючи стійкість та ясність квадратної форми. Від вечірньої до щоденної елегантності, тут з'являються сукні-фартухи з екошкіри, костюмної тканини та віскози, демонструючи універсальне використання тканин у дизайнах BEVZA. Крій, взятий із справжнього фартуха, підкреслює метафору "Хліб всьому голова", А-образний крій пальто в свою чергу натхнений традиційним українським кожухом XIX століття та призначений для підтримки українських майстрів. "Кожух" виготовлено вручну з овечої шкіри, а жилет "Тісто" демонструє текстуру сирого тіста, та зображує традиційний хлібний візерунок у вигляді коси.

12

13

14

Обрання Українського Інституту Америки як місця для показу не є випадковим. Рівно два роки тому, 14 лютого 2022 року, BEVZA представила свою колекцію в Нью-Йорку перед повномасштабним вторгненням. Цей вибір місця має символічне значення, відповідно до спільної місії бренду та інституту активно підтримувати Україну, сприяти мистецьким починанням та служити представницьким вікном в Україну та її багату культурну спадщину.

15

16

Подивитися всю колекцію BEVZA осінь-зима 2024/25.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить