Блуза у стилі cottagecore – вибір Дженніфер Лопес, який ми підтримуємо

Кожного 4 липня у США святкують день незалежності й знаменитості за традицією влаштовують собі коротку відпустку. Так і Дженніфер Лопес провела час із сім'єю й з'явилася на світлинах в соцмережах в образі, який поєднує стилі бохо та кантрі – cottagecore.

На світлині зірка сидить на паркані на тлі лавандового поля у незвичному для себе образі у стилі cottagecore, популярному серед молоді й натхненному сільською місцевістю та природою. Співачка обрала сорочку з короткими рукавами та коміром у смужку та з квітковими мотивами. Ця сорочка є ідеальним одягом для літньої спеки, тому таку модель обов'язково варто мати в гардеробі.

Реклама

Лопес поєднала сорочку з бежевими штанами крою paper bag, які гарно підкреслюють талію. Аксесуарами образу стали капелюх та сумка з рафії й коричневі в'єтнамки, які є однією з найактуальніших моделей взуття весни-літа 2024.

Зірка традиційно нагадала прихильникам та поціновувачам моди про простий та одночасно вишуканий силует сільської блузи, яка пасує і для міських пейзажів. Ось приклади блуз у стилі cottagecore, до яких варто пригледітися цього літа:

Easy Wear0Easy Wear

Ralph Lauren1Ralph Lauren

Easy Wear2Easy Wear

Levi's3Levi's

За матеріалами vogue.es

14

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить