Балетки Ganni — найактуальніша пара взуття цієї весни

Місяць моди дає найкраще зрозуміти, які речі будуть найактуальнішими в наступному сезоні. І мова йде не лише про колекції, які дизайнери демонструють під час своїх шоу, а й про вуличний стиль. Те, як гості показів вдягаються під час тижнів моди — не менш важливий показник для виявлення трендових силуетів та кольорів, а також must have покупок. Так, на Тижні моди в Лондоні під час показів сезону осінь-зима 2024/2025 була певна пара взуття Ganni, яку команда Vogue бачила скрізь на шоу. Найцікавіше, що це взуття далеко не новинка бренду.

10

Реклама

Пара балеток Ganni стала улюбленою парою взуття скандинавських жінок. Ці балетки вперше були випущені в серпні 2023 року, і тепер бренд виробляє їх в 10 різних кольорових варіаціях та фактурах — від бордового до класичного чорного та рум'яного рожевого відтінку. Те, що в Лондоні чимало жінок обирали саме цю пару взуття дозволяє нам припустити, що вона знову стала популярною серед модного натовпу.

Можливо, популярність балеток Ganni пов'язана з тим, що суспільство одержиме повсякденним комфортом, як дає взуття на пласкій підошві (лофери та балетки швидко обганяють по продажах туфлі на високих підборах), а може, це тому, що це взуття просто пасує будь-якому вбранню. Хтось стилізує пару Ganni з карго штанами та картатою сорочкою, хтось сміливо поєднує чорну пару з червоними колготками та спідницею.

Тепер балетки Ganni — це універсальна пара. Тож, якщо ви шукаєте нове взуття на весну, обов'язково розгляньте пару від скандинавського бренду.

GANNI1GANNIGANNI2GANNIGANNI3GANNIGANNI4GANNI

15

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить