Ірину Білик покликали заміж просто під час концерту

Фото: instagram.com/mykolay_onyshchuk

Співачку Ірину Білик покликали заміж просто під час концерту. На одному з виступів у рамках благодійного туру «Українська душа» незнайомець піднявся на сцену з величезним букетом троянд, а потім опустився на одне коліно перед виконавицею та подарував їй обручку. Фрагмент із концерту зірка виклала в Instagram.

Після несподіваного освідчення в коханні Білик трохи розгубилася, а потім вимовила:

— Мабуть, усі можуть подумати, що ми у якомусь шоу. Для мене кохання, це і вірність, чесність. Неодмінно чесність. Мені дуже хотілося б мати такого чоловіка, як ти. Але ми зовсім незнайомі, але я просто бачу тебе в залі і я дуже щаслива, коли ти зі мною на всіх концертах. І зараз я подумала, ну це буде не правильно, сказати людині, яка мене любить, яка мені теж подобається, до речі. Це буде дуже неправильно сказати «ні», — зізналася Білик.

Чоловіка, який зробив пропозицію, артистці звуть Микола Онищук. В сторіс він розповів, що на обручці, яку подарував співачці, зроблене гравірування «не Одинокая».

Білик лише один раз була в офіційному шлюбі. У 2013 році зірка вийшла заміж за російського фотографа та художника Аслана Ахмадова. Пара розлучилася у 2021 році. У ексзакоханих є син Табріз. До цього вона зустрічалася із хореографами Дмитром Дікусаром та Дмитром Коляденком, а також з Андрієм Оверчуком, від якого народила сина Гліба.

Фото: instagram.com/mykolay_onyshchuk

Фото: instagram.com/mykolay_onyshchuk

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ірина Білик (@bilyk_iryna)

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить