Lumière du Nord: колекція J’amemme осінь-зима 2023/24

Магічне поєднання холодних, майже неземних тонів є хедлайнером нової колекції J'amemme, під назвою Lumière du Nord. Натхненна Північним сяйвом, вона представляє захоплюючу палітру відтінків темно-блакитного, індиго та ефектного чорного, що нагадують нічне арктичне небо.

Реклама

10

«Ніби небесний танок північного сяйва, наш одяг випромінює чарівну енергетику, яка дозволяє відчувати себе вишуканою та неповторною кожного разу, коли ви його одягаєте, – ділиться дизайнерка, Юлія Ярмолюк. – Кожна річ передає неймовірну красу гармонії між контрастними силами нашого світу».

11

12

13

Ця колекція пропонує різноманітність силуетів, від бездоганно скроєних класичних комплектів, до невагомих вечірніх суконь, в яких майстерність від кутюр органічно поєднується з сучасними мотивами. Продовжує ряд іконічних силуетів бренду білий кейп, виготовлений з високоякісної вовняної тканини, завдяки чому забезпечує тепло не поступаючись стилю. Його пухнаста текстура обіцяє вишуканість і затишок у морозну пору року.

14

15

16

Бренд також продовжує працювати зі своїми фірмовими кодами, такими як плісе та унікальні контури. Тут вони розкриваються в міні-сукнях та комплектах. Мабуть, найбільш знаковим образом колекції стала плісована максі-сукня Alisha, яка з'явилася в новому глибокому фіолетовому кольорі. Вражаючи продуманий дизайн бездоганно поєднує в собі витонченість та комфорт. Плісована вручну легка тканина створює приголомшливий образ, який неодмінно приковує погляди.

17

18

19

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить