4 ідеальні пари штанів для кінця літа та початку осені

Період міжсезоння потребує уважності та логіки у складанні щоденних образів. Після літа, наповненого легкими та приємними до тіла тканинами та текстурами, не варто стресувати тіло щільними матеріалами. Головний елемент гардероба – штани – мають бути вільними, зручними та відповідати як офісному дрескоду, так і розслабленому стилю. Далі пропонуємо подивитися, які 4 пари штанів будуть ідеальною частиною ваших образів в кінці літа та на початку осені.

Вільні джинси

Мішкуваті джинси є практичним та зручним елементом гардероба, який, здається, ніколи не втратить актуальності. Виразні лінії та об'ємний крій містять бунтарську енергію, характерну для It-girls 1990-х. Ідеальним поєднанням до baggy джинсів є однотонний кроп-топ та приталений жакет, які створять граний пропорційний образ. Якщо ж ви шукаєте сучасніше поєднання, вдягайте вільні джинси з вільними футболками – образ вийде ще більш розслаблений та невимушений.

Реклама

Instagram @anoukyves0Instagram @anoukyves

Generic1Generic

Agolde2Agolde

Чорні штани

Костюмні штани чорного кольору пасують для урочистих випадків та для повернення на роботу чи навчання. Елегантні та універсальні, вони поєднуються з безліччю речей – від футболок й сорочок до лоферів та балеток.

Photo: Valentina Valdinoci3Photo: Valentina Valdinoci

H&M4H&MSpanx5Spanx

Штани-парашути

Культова модель 1990-х, штани-парашути мають вільний крій та фіксуються на щиколотках за допомогою гумки. Хоча такі штани й нагадують про спортивну естетику, сучасні стилісти пропонують стилізувати їх у повсякденних та звичних нам образах. Обирайте парашути нейтральних кольорів, поєднуючи їх з оверсайз сорочками та класичними жакетами.

Edward Berthelot/Getty Images6Edward Berthelot/Getty Images

Uniqlo7Uniqlo

Carhartt WIP8Carhartt WIP

Класичні штани

Класичні, наче пошиті на замовлення, штани, є прикладом завжди привабливої елегантності. Нині ми носимо моделі з цікавими елементами, як-от інтегрованим ременем чи подвійною застібкою. Цієї осені комбінуйте класичні штани з жакетами вільного крою та довгими жилетами, підкреслюючи силует.

Raimonda Kulikauskiene/Getty Images9Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

Arket10Arket

The Frankie Shop11The Frankie Shop

За матеріалами vogue.it

112

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить