4 образи із сукнями бохо, щоб зустріти вересень

Сукні в стилі бохо були головними образами сезону весна-літо 2024 і передбачувано залишаться в модних трендах у період міжсезоння. Біла бохо-сукня, з квітковим принтом, в'язаними елементами та рюшами, претендує на універсальність, поєднуючись зі шкіряними куртками, тренчами, жакетами, ботильйонами та балетками. Далі розповідаємо, як носити сукню бохо на початку осені.

Spotlight / Valentina Valdinoci0Spotlight / Valentina Valdinoci

Реклама

Зі шкіряною курткою та балетками

Гра фактур та кольорів цього сезону спонукає створювати контрастні образи, де поєднуватимуться протилежності, як-от маскулінне з фемінним та романтичне з утилітарним. Наприклад, ніжна біла сукня з вишитими квітами з потертою шкіряною курткою та сітчастими балетками, які варто взути зі шкарпетками, забезпечивши собі максимальний комфорт.

Edward Berthelot/Getty Images1Edward Berthelot/Getty Images

З курткою

Цим варіантом радимо відійти від пропозицій поєднувати сукню з джинсовою курткою в стилі 1970-х. Замість неї оберіть універсальний варіант верхнього одягу. Нагадаємо, що цієї осені актуальними будуть утилітарні куртки, а моделі на кшталт курток від Carhartt WIP або Barbour складуть ідеальну пару максісукні. Взуйте гумовці, щоб повністю дотриматися стилю.

Edward Berthelot/Getty Images2Edward Berthelot/Getty Images

З жакетом

Лише уявіть — мереживна напівпрозора бохо-сукня з квітковими мотивами є достатньо універсальним елементом одягу, щоб носити її на офіційні заходи та вулицями міста. Достатньо поєднати її з класичним жакетом.

Valentina Valdinoci3Valentina Valdinoci

З тренчем

Бохо-сукня у версії сліп-дрес підкреслить талію, якщо поєднати її з класичним тренчем, туфлями на підборах та бордовою сумкою — трендом сезону, представленим на подіумах Chanel, Gucci, Ferragamo. Це приклад, як класичні речі роблять універсальними тенденції окремих сезонів.

Francesca Babbi4Francesca Babbi

За матеріалами vogue.it

15

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить