6 найстильніших топів-галтерів цього сезону

Цього року топи-галтери знову позиціонуються як фаворити. Після того, як наприкінці 1990-х їх вважали засобом для створення офіційних і повсякденних нарядів, останніми роками вони здебільшого представлені в атласних варіаціях або з прозорих тканин. Тенденції поточного сезону показують, що ретро-вироби набули популярності завдяки ностальгії і, звичайно, тому, як добре вони виглядають. Vogue.ua зібрав 6 топів-галтерів, які варто додати до свого гардеробу вже зараз.

Топ-галтер з коротким вирізом і широкі джинси

We11done0We11done

Реклама

We11done, південнокорейський бренд, завжди відрізнявся своєю здатністю грати з класичними вирізами. У поєднанні з мішкуватими джинсами сірого кольору з високою посадкою топ-галтер випромінює стриманість і функціональність. Альтернатива для тих, хто шукає найкраще з обох світів: стиль і комфорт.

Топ-галтер і штани карго

LoveShackFancy1LoveShackFancy

Незважаючи на більш повсякденний характер штанів карго, вони стали улюбленими для поєднання з дуже романтичними блузами. У своїй весняно-літній колекції LoveShackFancy поєднали їх із рожевим топом-галтером з рюшами. Якщо ви хочете відтворити таке вбрання, радимо звернути увагу на такі деталі, як бавовняний пояс і легкий светр, який підкреслює романтичний образ.

Топ-галтер зі спідницею поверх штанів

Rokh2Rokh

Спідниця поверх штанів — одне з найпопулярніших поєднань останнього року. Хоча деякі модниці це ненавиділи, а інші вважали іконою, ця комбінація повернулася з дещо більш мінімалістичним шармом. Rokh пропонують носити це комбо в black total look з топом-галтером із золотим ланцюжком. Щоб доповнити образ, додайте класичний тренч і сумку slouchy, ще один із тих ретро-аксесуарів, які мають усі шанси стати головним трендом 2024 року.

Топ-галтер і розкльошена мідіспідниця

13

Мідіспідниці завойовують популярність, що робить їх ідеальним вибором для тих, хто шукає трохи більш плавний силует, який також можна поєднувати з туфлями Мері Джейн або черевиками на високих підборах, якщо необхідно. Щоб носити цей елемент із топом-галетром, модниці радять обрати улюблений принт: анімалістичний, смужки чи polka-dot.

Топ-галтер і широкі штани

14

Один із ключів до того, як носити широкі штани без втрати пропорцій тіла, — це приталена блуза. І хоча короткі топи та блузи в білизняному стилі роблять свою справу, цього сезону streetstyle-зірки роблять вибір у бік топів-галтерів через їхній чуттєвий, але елегантний характер, який виділяється з-поміж інших і ідеально поєднується з цим типом штанів.

Топ-галтер, асиметрична спідниця та взуття на платформі

15

Топ-галтер з бантами і рюшами є чудовим доповненням для створення дуже елегантного вбрання. І хоча це правда, що класичні туфлі-човники були б розумним вибором, наряд вимагає чогось більш ефектного, як-от туфлі на платформі.

За матеріалами vogue.mx

16

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить