У новому сезоні серіалу «Голова» зіграє зірка фільму Фортеця Хаджибей Іраклі Маруашвілі

Фото: Новий канал

У другому сезоні серіалу Нового каналу «Голова» одним із провідних акторів стане зірка фільму «Фортеця Хаджибей» Іраклі Маруашвілі. Український актор грузинського походження зіграє у проєкті персонажа Джоша – американського друга головного героя Антона Князевича. За сценарієм, його персонаж говоритиме українсько-англійським суржиком з американським акцентом. Про це повідомляє Новий канал.

Збігом також є і те, що саме завдяки режисерові «Голови» Олегу Туранському Іраклі кілька років тому розпочав професійну акторську кар’єру.

— Навесні 2017 року в Одесі я вперше в житті потрапив на практику на кіномайданчик. Навчався тоді в кіношколі. У наше місто приїхали знімати серіал «Сувенір з Одеси». А режисер хто? Барабанний дріб… Олег Туранський (режисер серіалу «Голова» – Авт.). Я пішов у масовку цієї картини. І вийшло так, що в один зі знімальних днів з величезної кількості людей, які стояли на знімальному майданчику, для епізодичної ролі обрали мене. До речі, зробив це Олександр Тетерін, який є зараз художником-постановником «Голови».

Незважаючи на невелику кількість знань та досвіду у кінозйомках, саме ця робота підштовхнула Іраклі Маруашвілі до Києва. Однак останні кілька років він бере участь в англомовних проєктах.

— Останнім часом граю у новітніх серіалах вертикального формату. Це типу Reels чи Short. Епізод серіалу триває півтори-дві хвилини. Для цього контенту є спеціальні програми. Дуже сучасний підхід, – уточнив він.

Іраклі Маруашвілі 34 роки. Українським глядачам він також знайомий за серіалом «Козаки. Абсолютно брехлива історія» та фільмом «Фортеці Хаджибей». Він також зіграв роль у французькому проєкті «Інфініті» та знявся у кліпі німецького репера Apache 207.

Серіал «Голова» розповідає про хлопця Антона, який укладає парі з ректором університету, що він підніме будь-яке українське село. Ректор хапається за ці слова та пропонує хлопцеві за пів року зробити із села Антонівка щось на кшталт «Силиконової долини». Разом з Антоном модернізувати село вирушають і його друзі – математичний геній Богдан та блогер Мілана.

У другому сезоні проекту актор зіграє англомовного героя Джоша. Фото: надане Новим каналом

Іраклі Маруашвілі зіграв одну ролей у фільмі

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить