Лілі Коллінз і інші зірки на прем’єрі «Емілі в Парижі» в Лос-Анджелесі

15 серпня на Netflix покажуть перші серії довгоочікуваного четвертого сезону серіалу "Емілі в Парижі". Напередодні урочиста прем'єра нової частини відбулася у Лос-Анджелесі – на червону доріжку вийшли головні зірки шоу. Розглядаємо їх образи докладніше.

10

Реклама

Лілі Коллінз

Акторка Лілі Коллінз, яка грає роль Емілі Купер, для важливої події обрала досить стриманий образ – чорну сукню-бюстьє з розкішною сяючою фактурою Armani Prive та прикраси Cartier. Кутюрні сукні італійського дизайнера Джорджіо Армані вже давно стали класикою на червоних доріжках – зірки обожнюють їх за поєднання ідеального силуету та цікавого оздоблення, яке при цьому не затьмарює свою господиню.

Лілі Коллінз1Лілі Коллінз

Лілі Коллінз2Лілі Коллінз

Ешлі Парк

Акторка Ешлі Парк в свою чергу зробила вибір на користь футуристичного дизайну, до якого часто звертається бренд Lever Couture, поєднуючи його з голлівудською класикою. Нагадаємо, що бренд Lever Couture заснувала дизайнерка Леся Верлінг’єрі з Одеси, яка пройшла довгий шлях від своєї першої сукні до зіркових клієнтів, що їх знає увесь світ. Серед її найбільш відомих шанувальниць – Леді Гага, Міла Йовович та Дженніфер Лопес. Історію створення марки читайте за посиланням.

Ешлі Парк3Ешлі Парк

Ешлі Парк4Ешлі Парк

Філіппін Леруа-Больє

61-річна Філіппін Леруа-Больє знає, як виглядати розкішно. Для довгоочікуванної прем'єри француженка звісно ж брала французський бренд – чорну сукню з бахромою з кутюрної колекції Schiaparelli весна-літо 2024. Дизайнер Даніель Роузберрі присвятив її поверненню в майбутнє — поєднанню ретротехнологій, класичних науково-фантастичних фільмів і посилань до грандіозних кутюр’є минулого, не забуваючи при цьому про своє техаське виховання.

Філіппін 5Філіппін

Філіппін 6Філіппін

Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить