Зірка «Спіймати Кайдаша» Антоніна Хижняк зізналася, чи спілкується з ексчоловіком після розлучення

Фото: instagram.com/tonya_actress

Зірка серіалу СТБ «Спіймати Кайдаша» актриса Антоніна Хижняк зізналася, чи підтримує спілкування з екс-чоловіком після розлучення. Напередодні передплатники поцікавилися в артистки, чи вона продовжує жити разом з колишнім коханим і чи налагоджений у її сина контакт із батьком. У відповідь Антоніна зазначила, що з обранцем вона розлучилася понад чотири роки тому. Екс-подружжя залишилося у нормальних відносинах. Її 7-річний син Максим спілкується із татом, а актриса не заважає цьому.

— Син спілкується з батьком, я ніколи не заважала їхньому спілкуванню. Ми залишилися у нормальних стосунках після розлучення, тож зараз ось так, — додала артистка.

Про особисте життя Антоніни Хижняк мало що відомо. З 2016 по 2019 рік актриса була одружена з чоловіком на ім’я Андрій Якушев і після весілля взяла його прізвище. Близько трьох з половиною років вона зустрічалася з колегою з серіалу «Слід» Олександром Боднаром. Про розлучення пари Антоніна розповіла у листопаді минулого року.

Хижняк найбільш відомий завдяки ролі Мотрі в серіалі «Спіймати Кайдаша» (2020), а також актрисою дубляжу та офіційним українським голосом Дейзі Рідлі та Алісії Вікандер.

Фото: instagram.com/tonya_actress

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить