Streetstyle: найкращі образи гостей Тижня моди в Копенгагені

Модні подіуми не єдине місце, де можна побачити актуальні тенденції. За гостями Тижнів моди не менш цікаво спостерігати, особливо коли йдеться про скандинавських модниць, які славляться своїм унікальним стилем. З 5 до 9 серпня триває Тиждень моди в Копенгагені, а отже, вулиці наповнилися it-girls, які ретельно підготували цікаві виходи на кожне шоу. Цього сезону streetstyle-зірки поділилися на два протилежні табори: одні роблять ставку на яскраві колірні рішення й бунт фактур, а інші на прості форми та позачасові відтінки. Vogue.ua зібрав найстильніші образи гостей Тижня моди в Копенгагені.

10

Реклама

Тиждень моди в Копенгагені завжди є яскравим гобеленом місцевого шарму та глобальних впливів, коли вулиці перетворюються на модну сцену. Для скандинавських модниць немає жодних модних табу: вони легко можуть одягнути спортивні штани з в’язаним жилетом і туфлями на підборах, скомбінувати мініспідницю з низькою посадкою в парі з бомбером і в’язаними гетрами, або доповнити елегантну максіспідницю спортивним світшотом.

11

12

13

14

Наслідуючи глобальні модні тенденції, особливу ставку streetstyle-зірки зробили на "голі" речі: свято мережива та елементів, виконаних у техніці кроше, заполонило вулиці столиці Данії. Спідниці, блузи, топи, сукні, бра та навіть комплекти в спортивному стилі, створені в цій делікатній техніці, доповнюються більш базовими речами, як-от джинси, штани-палацо та шорти-бермуди, і практичними аксесуарами, наприклад, сумками з рафії, актуальними вʼєтнамками та, звісно, трендовими протисонцевими окулярами та прикрасами.

15

16

17

18

19

110

111

112

113

114

Окрім цього, різноманітні свіжі прочитання класичного костюма також заполонили вулиці. Цього сезону модниці роблять вибір у бік обʼємних блейзерів, які вони носять соло, підтримуючи тренд "без штанів", комплектів зі спідницею, костюмних жилетів, видимих бюстгальтерів і шовкових краваток. Доповнюють такі образи шовкові хустки-бандани, тонкі ремені, шкіряні слінгбеки, балетки, клатчі та примітні кольє.

115

116

117

118

119

120

121

122

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить