Федишин привітала чоловіка з 18-річчям шлюбу та згадала про їхнє знайомство

Федишин привітала чоловіка з 18-річчям шлюбу та згадала про їхнє знайомство. Відома українська співачка Ірина Федишин публічно привітала чоловіка із «бірюзовою» річницею весілля. У понеділок, 29 липня, артистка та продюсер Віталій Човник відзначили 18-річчя їхнього шлюбу, інформує Ukr.Media.

На своїй сторінці в інстаграм Ірина оприлюднила селфі з авто, де вона обіймала коханого та тримала в руках букет квітів. У підписі до знімку зірка сцени згадала про знайомство з Човником.

За словами Федишин, вона вперше зустрілася з Віталієм, коли чоловік підійшов до неї після одного з виступів і попросив автограф.

Якось Віталік підійшов до мене на концерті і взяв автограф. З того дня почалося наше знайомство, яке швидко переросло в шалене кохання. Завжди разом. Іноді дивуються друзі, як ми витримуємо один одного 24/7? А нам так добре. І вдома, і на роботі. І за лаштунками та на сцені. Ми живемо один одним та однією справою. Я щаслива, що в мене є такий чоловік, який перевернув моє життя і продовжує це робити. Бо якби ви знали, скільки у нас ще шалених планів. Віталю, дякую за Юрчика та Олежика! За велике кохання, турботу, ніжність, романтику, надійне міцне плече, натхнення, мотивацію, силу, компліменти, квіти, концерти, пісні. За все! Люблю тебе», — написала вона.

Також Ірина вирішила привітати коханого, випустивши пісню під назвою «Віталік», та показала кадри з їхнього другого весілля під час святкування 15-ї річниці 2021 року.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Ответить