Зірки «Району Мелроуз» зібралися разом через 25 років після закриття серіалу

Через 25 років після закриття серіалу «Район Мелроуз» його герої зібралися разом для зйомок у спільному проєкті. Акторки 58-річна Кортні Торн-Сміт (Елісон Паркер у серіалі), 61-річна Дафні Зуніга (Чжо Рейнольдс) та 56-річна Лора Лейтон (Сідні Ендрюс) запустили подкаст, першим гостем якого став Грант Шоу (Джейк Хенсон). Спільне селфі актори опублікували в Інстаграмі.

Подкаст називається «Still The Place» і обігрує оригінальну назву серіалу «Melrose Place». Акторки разом переглядають та обговорюють культову мильну оперу 90-х з колегами.

«Район Мелроуз» виходив на екрани у 1992—1999 роках. Його продюсером був Аарон Спеллінг, а автором ідеї Даррен Стар, які разом працювали над серіалом «Беверлі-Гіллз, 90210». Паралельно над роботою у «Районі Мелроуз» Стар запустив інший суперуспішний серіал «Секс і місто». 

У 2009 році телеканал CW випустив сиквел серіалу під також ж назвою з новим акторським складом, проте його закрили після першого сезону через низькі рейтинги. У квітні 2024 року сайт Entertainment Weekly написав, що телевізійна компанія CBS Studios працює над перезапуском серіалу. Акторка Хезер Локлір повторить роль Аманди Вудворд.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Laura Leighton (@lauraleightonforreal)

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Still the Place Podcast (@stilltheplace)

Джейк і Чжо у серіалі «Район Мелроуз». Фото: Getty Images

Елісон та Аманда. Фото: Getty Images

Сідні. Фото: IMBD

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить