Кардиган — головна річ прийдешньої осені

Дизайнери постійно знаходять натхнення в класичних елементах повсякденного гардероба. Висуваючи на перший план універсальність та функціональність, бренди запевняють, що найголовнішою річчю прийдешньої осені будуть кардигани. Вони зручні, але ніколи не нудні, іноді великі, як з гардероба Курта Кобейна, іноді барвисті, як ті, що любила Леді Ді, або в препі-стилі, який з англійською витонченістю пропагує Алекса Чанг. Vogue.ua зібрав наймодніші кардигани сезону осінь-зима 2024/2025.

Chanel0Chanel

Реклама

Prada1Prada

Високе місце в рейтингу найбажаніших предметів осені посідають кардигани — витончені або, навпаки, перебільшено строкаті і авангардні. Говорити про їхнє повернення складно, адже вони ніколи не виходили з моди, але восени вони будуть інтригувати своїми незвичайними формами, унікальними деталями та способами стилізації.

Miu Miu2Miu Miu

Ferragamo3Ferragamo

Дизайнери знають, що включення в колекцію таких звичних і універсальних предметів одягу вимагає творчого підходу в стилізації, тому підготували багато цікавих ідей. У Stella McCartney приталені короткі кардигани прийшли на зміну класичним топам, для Gucci Сабато Де Сарно створив образ, у якому поєднав светр-поло з кардиганом, що спадає на плечі. Цікавий варіант запропонувала Міучча Прада для Miu Miu: там кардигани були приталеними, мали два ряди ґудзиків і комір, що відповідало модному восени стилю препі.

Gucci4Gucci

Eckhaus Latta5Eckhaus Latta

Прийдешнього сезону кардигани будуть поєднуватися практично з усім: спідницями максі та міді, мікрошортами та сукнями, а також широкими штанами з м'якого кашеміру або вовни.

Алекса Чанг6Алекса Чанг

Кольори кардиганів, їхні фактури і візерунки також різноманітні. У колекції Gucci вони виготовлені з різнокольорової меланжевої вовни та мають металеві торочки, а Molly Goddard створили свої моделі з приємної на дотик тканини, що нагадує штучне хутро. Кардигани доступні в бежевому і бордовому кольорах, в інтенсивних відтінках червоного і пастельно-рожевого. У колекції Chanel прості чорні моделі відсилають до стилю ретро і привертають увагу обробкою контрастного масляно-жовтого відтінку.

За матеріалами vogue.pl

17

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить