Небезпечні аксесуари: які гумки для волосся не варто використовувати для створення зачіски

Аксесуари для волосся це те, що може вдало доповнити будь-який образ. Завдяки гумкам, наприклад, можна зробити дуже гарні зачіски. Однак важливо правильно їх вибирати, щоб не нашкодити волоссю. Адже пасма можуть почати випадати, інформує Ukr.Media.

Найкраще для створення зачісок використовувати шовкові гумки. Адже вони виготовлені з натуральної тканини та мають дуже естетичний вигляд.

Користь шовкових гумок для волосся

Шовкові гумки підходять для всіх типів волосся та шкіри. Тому можете не боятися купувати їх у магазинах. Такий аксесуар має неймовірно корисні властивості. Зокрема, зміцнює структуру волосся, захищає і пом'якшує його, перешкоджає появі кінчиків, що січуться.

Особливу популярність серед дівчат шовкові гумки набули останніми роками. Однак за ними важливо ретельно доглядати. Аксесуар обов'язково потрібно прати руками, а сушити у безпечному місці. Зокрема, необхідно уникати опалювальних приладів та прямих сонячних променів.

Які гумки шкодять волоссю

Важливо відзначити, що шкодять волоссю гумки, які виготовлені з синтетичних матеріалів. Саме через них волосся постійно електризується, а потім стає сухим, ламким і тьмяним. Ви не отримаєте міцні та еластичні локони.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Ответить