Наймодніші штани сезону осінь-зима 2024/2025

Осінь і зима найкращий час для різноманітних варіацій штанів. Поціновувачки класичних фасонів зможуть вибрати між шикарними моделями із завищеною посадкою, варіантами в найвишуканіших відтінках бежевого кольору та позачасовими картатими штанами. Шанувальницям джинсів припадуть до смаку мішкуваті моделі, а дівчата, які полюбляють стиль бохо, зрадіють поверненню штанів кльош і варіантів, створених у техніці печворк. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими штанами сезону осінь-зима 2024/2025.

Мішкуваті джинси

Etro, Michael Kors, Schiaparelli0Etro, Michael Kors, Schiaparelli

Реклама

Серед джинсових штанів в останні сезони панують модні baggy-джинси. Ми не розлучатимемося з ними навіть восени та взимку. Такі моделі вже з'явилися на подіумах Etro, Coach, Michael Kors, Lacoste, Stella McCartney, Dries Van Noten, Zimmermann та Schiaparelli.

Coach, Stella McCartney, Zimmerman1Coach, Stella McCartney, Zimmerman

Zimmermann пропонують поєднувати їх з повітряними шовковими топами та сорочками з тваринним принтом. Одним із трендів, який повторився на показах осінньо-зимових колекцій, стало поєднання широких штанів з жакетами oversize і теплими водолазками. Не забуваємо і про denim total look — за прикладом Schiaparelli мішкуваті джинси варто римувати з джинсовими куртками та сорочками, створюючи нову вуличну уніформу.

Джинси і штани кльош

Chloe, Fendi, Tom Ford2Chloe, Fendi, Tom Ford

Штани кльош сором'язливо нагадали про себе в минулих сезонах, щоб яскраво увійти в модну гру прийдешньої осені. Чемена Камалі, безсумнівно, посприяла цьому своєю дебютною колекцією для Chloé. Але вона не єдиний дизайнер, якому ми завдячуємо поверненню фасону кльош. Ці надзвичайно елегантні штани також з’явилися на подіумі Tom Ford в красивих костюмних поєднаннях, а в колекції Fendi вони були виготовлені з прозорої тканини. Прийдешнього сезону ми носитимемо штани кльош як з повітряними блузами в стилі бохо, так і з елегантними жилетами, вільними сорочками та, звісно, жакетами.

Штани в стилі печворк

Chloe, Undercover3Chloe, Undercover

Разом із стилем бохо у велику гру повертаються і штани, створені в техніці печворк. Chloé представили джинсові моделі, які поєднувалися з повітряними блузами з мереживом та рюшами. У свою чергу, в осінньо-зимовій колекції Undercover джинси були зримовані з бежевими та білими матеріалами, створюючи надзвичайно цікаві мозаїки. Цей осінньо-зимовий тренд стане цікавою альтернативою класичним джинсам.

Штани карго

Giorgio Armani, Schiaparelli, Zimmermann4Giorgio Armani, Schiaparelli, Zimmermann

Штани карго, популярні навесні та влітку, залишаться з нами і восени та взимку. Однак вони змінюють стиль з утилітарного на більш елегантний. Giorgio Armani пропонують оксамитові моделі, а на подіумі Schiaparelli до широких штанів карго додали феноменально скроєний жакет. У колекції Zimmermann їх супроводжує приталений блейзер, який носять із елегантною сорочкою.

Штани з високою посадкою (бежеві та картаті – в особливій шані)

Moschino, Elie Saab, Giorgio Armani5Moschino, Elie Saab, Giorgio Armani

Штани для офісу, урочистих випадків і для повсякденних комплектів переважно матимуть завищену посадку і обов’язково широкі штанини. Красиві моделі з ретро принтами представлені в колекції Moschino, а трикотажні штани в темно-синьому та зеленому total look пропонують Elie Saab. Жодна інша модель жіночих штанів не додасть стільки вишуканості осінньо-зимовим образам.

Patou, Balmain, Tommy Hilfiger6Patou, Balmain, Tommy Hilfiger

Дизайнери також сходяться на думці, що бежеві штани переможуть в осінньо-зимових трендах. Найкрасивіші моделі бежевих відтінків з'явилися в колекціях Balmain, Dior, Tommy Hilfiger, Lacoste, Marine Serre і Patou. Римуйте їх із шовковими сорочками і топами, короткими жакетами, бомберами і ідеально пошитими пальтами.

Balmain, Rabanne, Burberry7Balmain, Rabanne, Burberry

Картаті штани — осіння класика. Їх більш повсякденний, вільний варіант запропонували Burberry. Такі штани також чудово виглядають в багатошарових образах, як у колекціях Rabanne і Dries Van Noten.

Широкі шкіряні штани

Balmain, Stella McCartney, Louis Vuitton8Balmain, Stella McCartney, Louis Vuitton

Так само, як і у випадку з картою, без шкіряних штанів складно уявити осінньо-зимовий гардероб. У прийдешньому сезоні зверніть особливу увагу на широкі моделі із завищеною посадкою. З бордовими штанами Zimmermann пропонують носити мереживні блузи в стилі бохо. Цей же відтінок знайшов собі пару в колекції Louis Vuitton у вигляді декорованого жакета, а Stella McCartney пропонують до них великий бежевий светр з високою горловиною. Усе вказує на те, що в прийдешньому сезоні ми будемо носити шкіряні штани для особливих випадків, а також для урізноманітнення повсякденних комплектів.

Авангардний крій для максималістів

Alaia, Loewe9Alaia, Loewe

Осінньо-зимовий сезон обіцяє бути особливо цікавим для любителів незвичайних фасонів і ексцентричних форм. Дизайнери перетворилися на скульпторів, змагаючись один з одним у створенні найкрасивіших фасонів. На подіумі Alaïa з'явилися приголомшливі моделі — джинсові штани, створені у вигляді підкови, і чуттєві моделі, що відсилають до 3D-скульптури. У Loewe джинси каскадом спадають на фігуру, порушуючи її пропорції, а самі штани створюють враження надутих. Штани з колекції Stella McCartney мають приголомшений декор, і саме цей прийом — додавання блискучих аксесуарів, торочок та кристалів — ми з радістю використовуватимемо в прийдешньому сезоні.

За матеріалами vogue.pl.

110

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить