Атласна блуза — найкраща знахідка цього літа

Ідеальна пара атласна блуза та спідниця. Без сумніву, цей дует здатний підвищити рівень елегантності всього образу завдяки тонкій блискучій обробці та легкій тканині. Дизайнери стверджують, що атласна блуза безпомилковий вибір для літнього сезону. Атлас є саме тим матеріалом, який відрізнятиме звичайний одяг від сучасного та незабутнього. Vogue.ua зʼясував, як отримати від атласної блузи максимум та зробити її запорукою зіркового образу цього літа.

Altuzarra0Altuzarra

Реклама

Принесіть офісну елегантність на вулиці, як пропонують Altuzarra. Поточного літа варто зробити ставку на щільну атласну блузу в поєднанні з мідіспідницею коричневого кольору. Таке вбрання стане ідеальною та найпростішою формулою для неперевершеного вигляду щодня.

Carven1Carven

Carven зробили ставку на поєднання гранжу з мінімалізмом. Завдяки атласному покриттю блуза підносить образ до рівня елегантності, який легко вписується в будь-яку офіційну обстановку, а також є спокусливим і романтичним для розслаблених вечірніх прогулянок.

12

У вуличному стилі також можна побачити монохромні вбрання, де найелегантніші блузи є союзницями кокетливих спідниць. Пропозиція зі столиць моди складається з лимонно-зеленої блузи, заправленої у спідницю-саронг з торочками того ж яскравого відтінку. Щоб завершити образ, додайте босоніжки на високих підборах.

13

Не менш ефектний результат можна отримати, обравши атласну блузу кольору слонової кістки та бежеву спідницю на запах. Це більш скромна пропозиція, яка навіть у нейтральному тоні все одно приголомшує.

14

За матеріалами vogue.mx.

15

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить