Їхав на весілля: учасник ТНМК Фагот потрапив у ДТП

Популярний український виконавець Олег Михайлюта, відоміший під сценічним ім'ям Фагот, згадав, як одного разу потрапив в аварію через погані погодні умови. У короткому інтерв'ю для програми «Тур Зірками» 50-річний учасник гурту «ТНМК» розповів, що ДТП сталося кілька років тому, коли він їхав на весілля друга, інформує Ukr.Media.

За словами Олега, він у військовій амуніції виїхав з Києва до Харкова в 30-градусну спеку, проте під час проїзду в Полтаві почалася сильна злива. Через дощ Фагот не побачив світлофора і врізався в автомобіль. Співак сильно травмував ногу, проте продовжив свій шлях. Михайлюта пожартував, що сама природа натякала йому про те, що не варто їхати на весілля, оскільки воно виявилося фейковим.

«Кілька років тому їхав на весілля до товариша до Харкова на мотоциклі, потрапив у нереальну зливу у Полтаві. Ти виїжджаєш з Києва — +30, все одно одягнув усю амуніцію, в'їжджаєш до Полтави і все починається… Хмара висить чорна, дощ, аж боляче. Він пробивав мені обличчя, йшов крізь шолом, крізь візер по ногах боляче було від крапель. Так заливало візер, що я не встиг побачити світлофор. Трохи наздогнав бампер машини. Але бампер був цілий. Впав, підвівся, завів і поїхав. Я просто сів на мотоцикл, уся нога була в крові, шрам лишився. Друг потім розлучився дуже швидко з тією теличкою, це була помилка. Сама погода мені говорила "не їдь", але все ж таки друг. Я поки доїхав із Полтави до Харкова, весь висох. Це було фейкове весілля», — поділився Фагот.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Ответить