Візажисти поділилися секретами щодо вибору ідеальної помади

Візажисти поділилися цінними порадами, як знайти свою ідеальну помаду. Вибір помади — справа тонка, адже вона повинна ідеально гармоніювати з тоном шкіри та створювати природний, максимально наближений до натурального кольору губ ефект, інформує Ukr.Media.

Експерти наголосили, що відтінки на картинках часто відрізняються від реальності. Тестувати помаду потрібно на руці та губах. Наносите помаду на тильний бік руки, а потім прикладіть палець із помадою до губ, щоб оцінити, як вона виглядає.

Загалом при виборі можна орієнтуватися на тон обличчя: якщо шкіра дуже світла, кольору слонової кістки, краще вибрати напівпрозору помаду або з рожевим відтінком на один-два тони темніших за губи, порадили фахівці.

До світлої шкіри з теплим відтінком підійде бежево-рожева, персикова помада. До оливкового відтінку шкіри підійдуть будь-які кольори, але особливо ефектно виглядають насичені карамельні, вишневі та шоколадні. Людям із середнім тоном шкіри підійдуть карамельно-рожеві помади. Власницям смаглявої шкіри варто вибрати колір молочного шоколаду, а також відтінки з невеликою кількістю червоного пігменту.

Щодо текстури, то тим, хто хоче додати губам об'єму, візажисти радять вибирати продукти з кремовим фінішем та зволожувальним ефектом. Помада матової текстури не зробить губи об'ємнішими, проте точно протримається весь день, зазначили експерти.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Ответить