Made in Ukraine: 5 ідеальних образів у чорному кольорі

Модниці всього світу обожнюють чорний колір за його стриману елегантність та нескінченну зручність, але темні кольори не найочевидніший вибір, коли справа доходить до літнього одягу. Незмінна привабливість чорного кольору пояснюється легко – він підкреслює силует, не потребує складної стилізації і завжди виглядає доречно. Але так само легко чорний колір зробити більш цікавим у літньому гардеробі, наприклад, поєднавши в одному образі кілька фактур чи додавши масивні аксесуари. Ми подивилися, що пропонують українські бренди цього літа відданим шанувальницям чорного кольору.

Корсетний топ GUDU

Дизайнера Лашу Мдинарадзе можна сміливо назвати королем чорного кольору, якому він не зраджує цілий рік. Нова колекція бренду GUDU на 90% складається з речей чорного кольору, який підкреслює віртуозну роботу дизайнера з формою та пропорціями. Один з яскравих прикладів – корсетний топ, який можна носити і з улюбленим денімом, і з ультрамодними прозорими спідницями, і із довжиною міні.

Реклама

Instagram

, GUDU (@gudu_official)

В'язаний сет HUKH

Львівський бренд HUKH, як справжній адепт мінімалізму, постійно працює з чистими та стриманими кольорами. В літній колекції дизайнерка Ніка Гук як раз демонструє, як чорний може підкреслити красу та складність фактури – у такому в'язаному сеті з топу та довгї спідниці хочеться проводити як дні у моря, то і у розпеченому спекою місті.

Instagram

, hukh.official (@hukh.official)

Комбінезон COVER

Український бренд COVER цього літа нагадує, що комбінезон у найкращих традиціях 1970-х – це прекрасна альтернатива сукням для літніх вечірок та неспішних променадів, особливо, коли він виконаний з тяжкого шовку, що струмує, та ефектно відкриває спину.

Instagram

, COVER (@cover.apparel.ua)

Кімоно Blast Out

Розслаблене кімоно – ідеальний вибір для прохолодних літніх вечорів, коли хочеться зручності та елегантності водночас. Бренд Blast Out пропонує його поєднувати з міні-сукнею у білизняному стилі.

Instagram

, BlastOutStudio (@blastoutstudio)

Лляна сукня Atelier Handmade

Ми звикли, що в літніх колекціях дизайнери здебільшого вибирають льон світлих відтінків, проте в чорному виконанні цей натуральний матеріал виглядає не менш добре. Дизайнерка бренду Atelier Handmade Анастасія Єршова постійно працює з ним, звертаючи додаткову увагу, наскільки вдало чорний льон підкреслює засмагу.

Instagram

, 100% organic linen (@atelierhandmade)

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить