Легінси кльош — актуальна заміна джинсам цього літа

Легінси кльош мають повернутися в гардероби тих, хто любить різноманіття та цінує комфорт. Цього літа модниці стилізують джинси кльош з жакетами, сорочками та босоніжками. Розкльошені джинси зазвичай відрізняються елегантним силуетом та влучно передають естетику головного стилю 2024 року бохо. А легінси кльош можуть вивести моду другої половини літа на новий рівень, адже з ними легко створити фестивальні образи для літніх концертів, образи для відпустки та відправитися на клас з йоги.

Getty Images0Getty Images

Реклама

З чим поєднати легінси кльош для щоденного образу? Героїні вуличної моди вчать комбінувати між принти, додавати яскраві акценти та дотримуватися сучасних тенденцій. Наприклад, леопардові легінси складають гарний ансамбль з різноколірним топом-хусткою, масивним намистом та рожевою сумкою. Зручні кросівки є універсальним доповненням стилізації.

Getty Images1Getty Images

Пам'ятаємо й про актуальні кольори. Коричневий, наприклад, є достатньо стриманим кольором для лаконічного образу та має в міру розслаблений вигляд у форматі спортивного костюма, щоб доповнити його квітчастим бомбером та клогами.

Загалом, розкльошені легінси створені й для найпростіших образів, як-от поєднання чорних лосин з чорним топом та накинутої зверху білої сорочки. Визнані найзручнішим одягом для тривалої дороги чи прогулянки, варто цього літа переосмислити легінси як частину ділового та навіть ошатного дрескоду. Достатньо подивитися на лаконічні легінси від lulemon, бежеві з етнічним принтом від Jean Paul Gaultier та сміливі лосини від Roberto Cavalli з хижим малюнком.

lululemon2lululemon

Magda Butrym3Magda Butrym

Skims4Skims

Nensi Dojaka5Nensi Dojaka

Jean Paul Gaultier6Jean Paul Gaultier

Roberto Cavalli7Roberto Cavalli

18

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить