Streetstyle: як стильно носити блузу з відкритими плечима цього літа

Блузи з відкритими плечима – святкова класика. У 1960-х роках такі блузи обожнювала Бріжит Бардо, а цього літа вони повертаються в моду з новою силою. Класичні блузи з відкритими плечима вже давно стали символом жіночності. Vogue.ua зібрав 6 стильних способів поєднання, які варто опробувати просто зараз.

Штани карго + блуза з відкритими плечима

10

Реклама

Блуза з відкритими плечима з прозорої тканини – ідеальний спосіб додати сучасний акцент у повсякденний образ. Модниці пропонують доповнити її наймоднішими штанами цього сезону, які чудово пасують як для щоденного носіння, так і для особливої нагоди. Звичайно, це штани карго, безтурботність яких не означає, що вони не впишуться в елегантний стиль.

Плісировані штани + приталена блуза з відкритими плечима

11

Важко не помітити, що плісировані штани є одними з наймодніших пропозицій останніх місяців. Їх широкі штанини і передні складки надають вбранню оригінальності. До цього фасону рекомендуємо підібрати блузу з короткими рукавами.

Елегантні штани + класична блуза з відкритими плечима

12

Витончений виріз підкреслює фігуру, тому така блуза ідеально пасує для поєднання з елегантними штанами. Цей образ стане в нагоді як для важливої ​​зустрічі, так і для вечері з друзями. Щоб насолодитися наймоднішою комбінацією, зверніть увагу на кольори: білий і чорний – незамінний дует, який ніколи не підведе.

Повітряні штани + кольорова блуза з відкритими плечима

13

Найпопулярнішим поєднанням серед модниць є широкі штани та барвиста блуза зі спущеними рукавами. Це і не дивно, адже просторий крій чудово доповнює приталений крій блузи та її елегантний і сексуальний виріз.

Штани кльош і блуза з глибоким декольте

14

Штани кльош в стилі 1970-х для більш офіційних випадків варто поєднувати з приталеною блузою. Найкраще вибирати елементи в одному відтінку: total look – найнадійніший вибір цього літа.

Топ у стилі Y2K

15

Натхненний модою 2000-х, топ у вигляді хустки в поєднанні з джинсами – це рецепт стилю Брітні Спірс. Через досить неформальний характер образу рекомендуємо обирати його насамперед для відпочинку з друзями чи прогулянки містом.

За матеріалами Vogue.mx.

16

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить