61-річна Демі Мур із дочками влаштували вечірку у купальниках

Американська актриса Румер Вілліс, яка є старшою дочкою Брюса Вілліса та Демі Мур, поділилася кадрами зі святкування дня народження однієї із сестер. У суботу, 20 липня, Скаут Вілліс виповнилося 33 роки, інформує Ukr.Media.

Іменинниця вирішила влаштувати невелику вечірку у купальниках на причалі з близькими родичками та друзями. 35-річна Румер оприлюднила добірку фото та відео, де продемонструвала, яке пляжне вбрання обрали гості заходу, у тому числі і її зіркова мама Демі.

61-річна Мур позувала у білому бікіні та темно-синій кепці разом зі своєю однорічною онукою Луеттою. Сама Румер була знята зі спини в злитому купальнику лимонного відтінку та з синцем на нозі. Скаут вибрала на власну вечірку бікіні помаранчевого кольору, а ще одна із сестер Вілліс, 30-річна Талулла, була одягнена у бікіні чорного кольору.

«Річкові монстри на день народження Скаут Вілліс. Немає місця, де я хотіла б бути, ніж бути поряд з тобою. Синяк на нозі з'явився через мою першу трюкову їзду на коні, уууу», — написала Румер.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Ответить