Неслухняне волосся: експерти розповіли, як правильно доглядати за хвилястими та пухнастими локонами

Візажисти та стилісти розповіли про правильний догляд, який допоможе приборкати неслухняне волосся та значно полегшити укладання, інформує Ukr.Media.

Неслухняне волосся, за їх словами, це насамперед хвилясті й пухнасті локони, які плутаються, не тримають укладання і весь час електризуються. Для догляду за таким волоссям необхідно використовувати спеціальні шампуні, які створені спеціально для цього типу волосся і містять поживні олії, що зміцнюють і захищають локони.

Але найважливіший пункт догляду — це регулярне зволоження. Бувши наповненим вологою, таке волосся завжди краще укладається і виглядає акуратніше, розповіли фахівці.

Для цього можна використовувати маски з високою концентрацією поживних компонентів, розроблені спеціально для неслухняного волосся, а також спеціальний кондиціонер, який знижує розпушування та полегшує розчісування.

Для тих, у кого волосся сухе, ламке, пошкоджене, рекомендується застосовувати незмивний кондиціонер, який потрібно розподіляти якомога далі від шкіри голови, приділяючи більше уваги кінчикам.

Сушити неслухняне і сухе волосся рекомендується природним шляхом, не варто також терти волосся рушником, допустимо лише промокнути його кілька разів. Після цього можна виділити окремі пасма та нанести на них стайлінговий крем, підсумували експерти

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Ответить