Made in Ukraine: 5 ненудних аксесуарів, які доповнять літній образ

Багато хто вважає літо не найвдалішим часом для стильових експериментів, адже в спеку хочеться речей простих і зрозумілих. Але хто сказав, що образ не можна доповнити ненудними аксесуарами, які зроблять образ яскравішим, розставлять акценти і розкажуть про ваш настрій краще за будь-які слова? В нових колекціях українських брендів є з чого брати.

Кольорові карабіни POCHE

Український ювелірний бренд POCHE пропонує цього літа урізноманітнити образ за допомогою кольорових карабінів.Цей аксесуар створений у якості окремої прикраси для мультифункціонального використання та естетичних експериментів, він ідеально фіксується на сумку, рюкзак, чемодан, джинси, інший одяг або ключі. Представлені карабіни у кількох відтінках, кжен з яких несе свою енергетику. Наприклад, карабін Brave присвячено силі духу, неймовірній сміливості, незламності та єдності українського народу, а карабін Manifestor свіжо-зеленого кольору, відкриває якості, які допомагають яскраво проявити себе та свої ідеї, донести власну думку та перетворити мрії на реальність.

Реклама

Instagram

, POCHÉ [é] (@poche.jewelry)

Сумка J'amemme

Нова круїзна колекція бренду J'amemme присвячена морю, яке стало натхненням не тільки для колекції одягу, а й аксесуарів – доповніть свій образ плетеною сумкою у вигляді мушлі, щоб море завжди було поруч.

Instagram

, J'amemme (@jamemme)

Прозорі балетки Lookie Atelier

У розпал літа на бестселерах бренду Lookie Atelier — прозорих балетках з сітки з'явився вишитий розсип маленьких польових квітів та керамічні прикраси з декоративним розписом. Ніжні і романтичні – вони станут ідеальним доповненням для легких літніх сарафанів, сетів з органічного льону чи шовкових суконь.

Instagram

, Ukrainian footwear brand LOOKIE ATELIER (@lookie_atelier)

Хустина OLIZ

Хустина – аксесуар, з яким постійно можна експериментувати. В тіктоці можна знайти дуже багато відео з прикладами, як одна хустина може бути топом чи головним убором, поясом чи прикрасою на сумку – все залежить від вашої фантазії. Нам подобається, як в літньому образі грає стриманий рожевий з колекції хустин OLIZ, присвяченої творчості української художниці Ганни Собачко.

Instagram

, OLIZ (@oliz_brand)

Капелюх Shmelevsky

Косметологи кажуть, що влітку захищати шкіру треба не тільки за допомогою SPF-засобів, а й фізично – будь-які головні убори тут будуть доречні, особливо плетені капелюхи. Так, якщо вам близька класика, то пропонуєм літній образ доповнити федорою, яка ідеально доповнить і лаконічну сукню, і оверсайз-сорочку.

Instagram

, Shmelevsky (@shmelevsky_hats)

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить