Сестра Ротару зізналася, чи спілкується зі співачкою та відреагувала на чутки, що вона живе за кордоном

Фото: відеоскриншот youtube.com/Аліна Доротюк

Сестра Софії Ротару співачка Ауріка Ротару зізналася, чи продовжує спілкуватися артисткою після початку повномасштабної війни. В інтерв’ю журналістці Аліні Доротюк Ауріка Михайлівна зазначила, що не хоче коментувати ситуації із життя сестри, проте запевнила, що вони підтримують зв’язок.

— Так, [ми підтримуємо стосунки]. Єдине, що я можу сказати, що вона здорова і все добре. Більше нічого коментувати не буду, — наголосила Ауріка Ротару.

Виконавиця також  відмовилася коментувати чутки про те, що останні півтора року Софія Ротару живе в США чи Італії, куди нібито поїхала на початку повномасштабної війни в Україні. Ще в жовтні 2023-го в інтерв’ю OBOZ.UA Аурика згадувала, що зірка, як і раніше, живе у своєму будинку у селищі П’ятихатки під Києвом.

Софія Ротару рідко робить публічні заяви про війну. 24 лютого 2022 року вона написала, що знаходиться у Києві та молиться про мир в Україні, де російські ракети вбивають мирних жителів. У сторіс співачка іноді висловлює співчуття жертвам війни з Росією.

У березні 2022 року онук та син Софії Ротару потрапили у скандал після спроби незаконно залишити країну на човні. Їх затримали. Згодом стало відомо, що онуку артистки все ж таки вдалося виїхати, і він знаходиться в Європі, де будує кар’єру під псевдонімом SHMN.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить