Як поліпшити літній гардероб, не купуючи нового одягу: секрети дизайнерів

Гарний літній гардероб — актуальна тема для будь-якої дівчини. Влітку особливо хочеться змінювати яскраве вбрання та приміряти різноманітні образи. Всупереч поширеній думці, це не завжди пов'язане з купівлею нових речей і витрачанням великої кількості грошей. Як урізноманітнити звичайний гардероб, дізналися у дизайнерів, інформує Ukr.Media.

Проведіть ревізію наявних речей

На думку експертів, якщо ви давно не переглядали вміст свого гардероба, то є сенс це зробити, тому що якісь речі можуть бути актуальними й модними донині, але через, наприклад, поспіху або через перенасиченість вони були загублені або забуті на полиці.

Або інша крайність — речі там справді тільки займають місце, і саме час звільнити гардероб. Вважається, що якщо протягом року ви жодного разу не одягли річ, сміливо і без жалю можете її позбуватися, оскільки ймовірність, що ви знову її одягнете, дуже низька, зазначили фахівці.

Відмовтеся від темних кольорів

Чорний колір, як і вся темна палітра, більше підходить для холодної пори року, літо ж — час яскравих кольорів і соковитих фарб, вважають дизайнери.

Немає сумнівів, що один із найефектніших луків — тотал блек. Чорний колір має дуже багато плюсів, але не обійтися без мінусів. Завдяки чорному можна створити дуже діловий, стриманий і ефектний стиль. Але також цей колір часто вибирають люди з низькою самооцінкою, він дає можливість приховувати недоліки й не виділятися, а значить, бути непомітними. З огляду на ці обставини, чорний колір та темну палітру краще все-таки відкласти для пізньої осені чи зими, порадили експерти.

Додати речі актуального забарвлення

Якщо база — це універсальні речі, які не втрачають своєї актуальності ніколи, то останні тенденції та мода на відтінки — величина, що постійно змінюється.

Додаючи до свого гардероба пару речей чи аксесуарів актуальних відтінків, ви завжди йтимете в ногу з часом, при цьому вам не потрібно оновлювати весь гардероб, достатньо користуватися базою та розбавляти її речами, які актуальні тут і зараз.

Використовуйте аксесуари

За словами дизайнерів, розбавити звичний комплект одягу під силу і яскравому аксесуару.

Пограйте з тими, що є, або придбайте нові. Це може бути сумка, біжутерія, головний убір чи ремінь. Причому, чим більше варіантів у вас буде, тим більше образів ви зможете освіжити. Плюс такого методу в тому, що купити аксесуар не те саме, що оновити повсякденний гардероб — це не тільки вигідно з економічного погляду, а й з погляду різноманітності вибору.

Обіграйте по-різному звичний образ

Можна спробувати міксувати речі, які ніколи раніше не одягали разом, рекомендували стилісти.

У більшості випадків ми підходимо до вибору одягу на автоматі: футболки, джинси, кросівки; піджак, штани, човники. Не варто боятися експериментувати: сучасна мода така, що ви навряд чи зможете когось здивувати своїм зовнішнім виглядом, а різноманітно міксуючи звичний одяг, ви зможете внести свої нотки індивідуальності й навіть стати об'єктом наслідування.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Ответить