Кольорові балетки – головне взуття цього літа

Любителі балеток можуть радіти: це взуття стало одним з наймодніших елементів цього літа, а також ідеальним поєднанням комфорту та стилю. Моделі з пряжками від Loewe, балетки Ferragamo, мінімалістичні дизайни Proenza Schouler і варіанти Miu Miu дебютують як must-have позиції у літньому гардеробі.

Ferragamo0Ferragamo

Реклама

Як і у випадку з більшістю мінімалістичних речей, нейтральні тони стали головною палітрою кольорів. Однак така палітра – не єдиний варіант. Найпростіший способів почати використовувати різні відтінки у своєму вбранні – аксесуари і взуття, як-от балетки. Vogue.ua розібрався, як стильно носити кольорові балетки поточного літа.

No.211No.21

Наймодніші сукні, відповідно до трендів сезону весна-літо 2024, витримані в нейтральних тонах з офіційністю на першому плані. У своїх мініверсіях з мереживом вони ідеально пасують для створення елегантних і простих образів. Приталений силует і тонка драпіровка від Nо.21 зробили сукню правильним варіантом і для вечірнього вбрання. Додайте балетки, прикрашені помаранчевими лелітками, щоб створити веселий і несподіваний штрих.

3.1 Philip Lim23.1 Philip Lim

Довга сукня-сорочка від 3.1 Philip Lim, яку також можна описати як сукню-жилет, виготовлена з легких тканин у стилі мінімалізму. Це одяг, який дає простір для стилістичних експериментів з аксесуарами, а додавши веселощів через балетки з лавандового тюлю, можна отримати стриманий і елегантний образ.

Hui3Hui

Мініспідниці ідеально пасують для найспекотнішої пору року. Італійський бренд з китайським корінням HUI пропонують носити їх із "голою" блузою з довгими рукавами. Цей дизайн прикрашений квітковими мотивами нейтральних тонів і золотими лелітками, ідеально вписуючись у коди богемного стилю. Комплект ефектно виглядає з авангардними балетками, які порушують традиції завдяки своєму прямокутному мису, що нагадує професійне взуття балетних танцівниць.

Tory Burch4Tory Burch

В останні сезони можна було спостерігати зростання популярності пишних мініспідниць, де тканина хвилюється на кінцях, створюючи елегантне драпірування. Tory Burch заглиблюються в космічну еру, створюючи уніформу, яка не дотримується цих правил: подол доходить до стегон, а вирізи глибокі. Кульмінацією образу стали коричневі балетки з прямокутним мисом у стилі ретро.

За матеріалами Vogue.mx.

15

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить