Шахраї намагалися «розвести» Кошового на гроші з акаунту його дружини

Фото: instagram.com/yalta_k/

Аферисти зламали акаунт в Інстаграмі Ксенії Кошової та просили від її імені гроші. «Жертвою» шахраїв мало не став її чоловік — актор Євген Кошовий. Про це власниця сторінки розповіла у своєму Сторієзі.

За словами Кошової, шахраї вирішили написати від її імені чоловікові. На щастя, на той момент пара їхала разом у машині та вирішила пожартувати над зловмисниками. Жінка пізніше опублікувала листування у себе у сторієз.

Спочатку у Євгена запитали «як справи?», а потім почали просити надіслати гроші. Шахраї запросили 25 000 гривень нібито в борг «до завтра». Актор жартома погодився і запитав: «А ті 60 000, що я тобі давав, ти вже витратила?» Після цього повідомлення шахраї припинили спілкування.

— А це просто «хітяра», — написала Кошова, опублікувавши листування чоловіка із шахраями.

Євген Кошовий – відомий український актор, телеведучий та шоумен. З 2019 став керівником «Студії Квартал-95», замінивши на цій посаді президента Володимира Зеленського. Євген та Ксенія Кошові у шлюбі з 2007 року. Пара виховує двох доньок — Варвару та Серафиму.

Фото: instagram.com/stories/yalta_k

  • 1 травня Євген Кошовий розповів про спілкування з президентом України Володимиром Зеленським у воєнний час. В інтерв’ю Коротко про артиста зізнався, що вони рідко бачаться і здебільшого спілкуються у листуванні, проте у вільний час можуть зателефонувати.
  • 2 травня «Євген Кошовий вперше прокоментував відхід Олени Кравець із команди «Квартал 95». Актор зазначив, що їхні шляхи розійшлися, але вони залишилися друзями, хоч і спілкуються рідко.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить