Блоранж, громбре та інші трендові фарбування цього року

Перед відпусткою варто подумати не лише над оновленням стрижки, але можливо і зміною іміджу. Фарбування тут буде як ніколи доречним. Колористи розповіли про тренди у фарбуванні влітку 2024 року. Беріть на замітку і пропонуйте своєму майстру!

Блоранж

Якщо простий і нудний блонд — не ваша тема, але й темні відтінки вас не радують, спробуйте розбавити блонд кольором. Мікс блонда з рожевим, персиковим або іншим теплим відтінком стилісти називають технікою блоранж. До речі, якщо ви думали над зміною кольору у бік рудого, блоранж стане непоганою пробою пера, інформує Ukr.Media.

Громбре

Варіант для сміливих. Трендове фарбування, що створює ефект сивини. Для фарбування грімбре стилісти використовують металеві, платинові відтінки. Найкраще таке фарбування виглядає у світлих сірих відтінках, а ось на темному волоссі таке фарбування рідко приживається, оскільки ускладнює образ.

Деграде

Напевно, «найвільніший» у фантазії варіант фарбування з усіх представлених. Деграде — варіант фарбування омбре, але всі пропорції, кількість кольорів і техніку виконання майстер вибирає сам. Якщо клієнт має запит на деграде, мона наносити склад і по вертикалі, і горизонтально, робити відблиски або залишати щільне покриття. Все залежить від конкретного клієнта, його побажань та типу волосся.

Каліфорнійське мелірування

Класичне мелірування вже давно вийшло з трендів, йому на зміну прийшло каліфорнійське, яке не здає позицій третій рік поспіль. Це ідеальний варіант для літнього фарбування. Суть його полягає в м'якому освітленні пасм, має створюватися враження, що волосся вигоріло на сонці.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Ответить