Ідеальне обличчя за 3 кроки: «генеральне прибирання» для шкіри влітку

Дисклеймер: у мене нормальна шкіра, без схильності до алергій та подразнень (саме тому я можу дозволити собі тестувати так багато косметики). Те, що підходить і подобається мені, підходить не всім. Якщо ви не знаєте, як ваша шкіра реагує на ті чи інші компоненти, проведіть тест на переносимість за добу до застосування, інформує Ukr.Media.

Умивання з олією

Принцип цього кроку такий: олія розчиняє олію.

Якщо ви вже користуєтеся оліями для обличчя (підійде як гідрофільна, так і базова), то візьміть свою улюблену. Нанесіть достатню кількість на шкіру і рухайтеся масажними лініями обличчя. Через кілька хвилин можна відчути, як сальні "корки" залишають ваші пори і катаються під пальцями.

Зазвичай такий масаж займає у мене 5-7 хвилин, після чого я видаляю залишки олії засобом для вмивання.

Ензимний чи кислотний пілінг

Тут важливо віддати перевагу не механічному пілінгу, а саме хімічному, який допоможе шкірі звільнитися від відмерлих клітин. Для цього кроку зі свого арсеналу пілінгів я вибираю найм'якіші, щоб була менша шкода в поєднанні з сонцем.

Глиняна маска

Заключний крок — нанесення маски-сорбенту, яка збере залишки забруднень із поверхні шкіри. До вибору маски я також підходжу з обережністю і наношу тільки ті, що помірно підсушують шкіру або не роблять цього зовсім.

Намагайтеся не допускати висихання глиняних масок на вашій шкірі. Для цього можна вибирати засоби на кремовій основі або періодично зрошувати обличчя водою.

Три ці кроки займають приблизно пів години мого часу, але результат завжди коштує витрачених зусиль.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Ответить