Лід рушив: Дженніфер Лопес вимагає половину статків Бена Аффлека

Американська співачка та актриса Дженніфер Лопес та її чоловік, актор Бен Аффлек, поки що не дають офіційних коментарів щодо чуток про розлучення. Однак, за даними інсайдерів, розрив пари близький і обіцяє бути вкрай драматичним, інформує Ukr.Media.

54-річна Джей Ло має намір відсудити у 51-річного Аффлека половину його статку, який оцінюється в 150 мільйонів доларів.

Лопес, статки якої становлять близько 400 мільйонів доларів, впевнена, що має право ще й на значну частину активів Аффлека. Протягом їхнього дворічного шлюбу саме вона, мовляв, вкладала більше коштів у сімейний бюджет. Дженніфер часто брала на себе витрати, щоб уникнути скарг Бена щодо витрат. Вона вважає, що тепер він повинен їй повернути гроші за покриті нею витрати та більшу частину вартості їхнього будинку, який оцінюється у 60 мільйонів доларів.

Співачка вимагає, щоб усі витрати, понесені протягом їхнього спільного життя, були перераховані та розподілені справедливо. Лопес почувається ошуканою і прагне повернути вкладені кошти. За словами інсайдера, якби Аффлек залишився у шлюбі, Дженніфер не почала б порушувати це питання. Але зараз вона має намір діяти рішуче та жорстко.

Пара уклала шлюб без шлюбного контракту, оскільки була впевнена у довговічності свого союзу. Однак тепер їхній спільний маєток виставлений на продаж, і джерела стверджують, що фактично союз подружжя розпався кілька місяців тому.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек, які отримали прізвисько "Бенніфер", були заручені на початку 2000-х, але тоді їх шляхи розійшлися. Майже через 20 років, вже переживши інші шлюби й ставши батьками, вони вирішили дати один одному другий шанс. 2022 році публічні особи знову побралися і Лопес навіть офіційно взяла прізвище чоловіка.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Ответить