Гладіатор 2: яким буде продовження знаменитого фільму Рідлі Скотта і чи буде Паскаль кращим за Кроу

2000-го року вийшов на екрани легендарний «Гладіатор». Він став однією з головних режисерських робіт Рідлі Скотта та акторської — Рассела Кроу та Хоакіна Фенікса. Історія відважного Максимуса та підступного Коммода не залишила байдужим жодного глядача. І хоча Максимус загинув, убитий мечем підлого імператора, шанувальники «Гладіатора» вірили у продовження історичного блокбастера, інформує Ukr.Media.

Очікування сиквела зайняли не мало не багато двадцять років. Лише нещодавно стало відомо, що триває робота над «Гладіатором-2». Світова прем'єра очікується 22 листопада 2024 року.

Зйомки ще не закінчені, тому є час розповісти, про що буде новий фільм і кого ми побачимо на гладіаторській арені давньоримського Колізею.

Сюжет Гладіатора-2

Події у «Гладіаторі-2» розгортаються через 25 років після фатального поєдинку Максимуса та Коммода. У центрі сюжету — Луцій, племінник Коммода. Луцій, який виріс в Африці, потрапляє в полон до римлян і стає гладіатором.

Марк Акацій, що його полонив, командувач римськими військами, везе молодого перспективного воїна до столиці, щоб той брав участь у гладіаторських боях. Коли Луцій дізнається про давній роман своєї матері та Акація, ненависть до командира стає ще сильнішою. Він викликає на бій.

Актори Гладіатора-2

Головну роль у новому фільмі грає Пол Мескал. Він постане в ролі Луція — ошуканого, полоненого, але не здається ударам долі. Чудовий Педро Паскаль стане Марком Акацієм, а Конні Нільсен — його коханою, матір'ю Луція. Крім того, у «Гладіаторі-2» ми побачимо Дензела Вашингтона — в образі багатого римського торговця-інтригана, а також Баррі Кеогана, Джозефа Куїна та Фреда Хехінгера.

Кінокомпанія Paramount Pictures вміло підігріває інтерес глядачів до картини, публікуючи кадри зі зйомок «Гладіатора-2»:

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Ответить