Волосся в обмін на донат: Зібров відповів, за яких умов згоден збрити вуса

Фото: instagram.com/pavlo_zibrov

Співак Павло Зібров зізнався, за яких умов згоден збрити вуса, які давно вважає своєю «візитною карткою». В інтерв’ю програмі «Моя історія» артист зізнався, що готовий позбавитися волосся на обличчі заради донату на допомогу ЗСУ і зараз обмірковує, як це краще зробити.

— Пожертвую своє волосся на Збройні сили. За мільйон доларів можу зголити вуса, щоби пожертвувати гроші на нормальний танк. І… – на Москву. Зараз думаю, як це все зробити в соцмережах, щоби пішло і ми зібрали гроші, — зазначив Павло Миколайович.

П’ять років тому артист зізнався, що настільки звик до свого образу «головного вусаня країни», що застрахував вуса на 1 мільйон гривень. Більше того, п’ять років тому виконавець навіть присвятив їм пісню «Вуса-бренд».

Павло Зібров – заслужений (1993) та народний артист України (1996). Першою дружиною співака була жінка на ім’я Наталія, від якої у нього є син Сергій. Пара розлучилася, коли Павлу Миколайовичу було 27 років. З другою дружиною Мариною артист одружений понад 27 років. У подружжя двоє дітей: дочка Діана та син Олександр від першого шлюбу Марини. Найвідоміші хіти Зіброва: «Хрещатик», «Жінка, що кохаю я», «День народження».

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить