І як це терпить Бен Аффлек? Що Дженніфер Лопес вимагає від персоналу

І, що цікаво, артистку цілком заслужено звинувачують у пихатій поведінці. Щоправда, дружину Бена Аффлека це зовсім не турбує. Адже, крім громадського обурення, у неї виникли серйозні розбіжності з чоловіком. Що ж так розлютило людей і чому особисте життя Дженніфер Лопес котиться похилою?

Скандальна вимога Джей Ло

Безперечно, багатьом знаменитостям не звикати до того, щоб бути в центрі уваги. При цьому, що цікаво, причиною цього може стати поведінка чи навіть умова зірки. Так, наприклад, останнім часом темою №1 стала скандальна вимога Джей Ло. Примітно, але дружина Бена Аффлека і так відома своїм не м'яким характером. Однак навіть вона, як виявилося, може переступити межу дозволеного, інформує Ukr.Media.

Ви, напевно, вже чули історії про те, як Дженніфер спілкується з прислугою лише через своїх асистентів. Або, наприклад, готова жбурляти одягом у консультанта в модному бутіку. На жаль, це далеко не весь список примх зірки. Як заявив один із користувачів Мережі, його другу «пощастило» на власному досвіді попрацювати з Лопесом.

Так, молодик працював над освітленням за лаштунками на одному з концертів Джей Ло. Здавалося б, для людей подібної професії зустрічі з артистами не є новинкою. Але вся річ у тому, що це був один із тих поодиноких випадків, коли всьому персоналу проводили серйозний інструктаж. Бачите, їм суворо заборонили дивитися в очі співачці.

Зоряна хвороба на новому рівні

Схожою історією поділився ще один коментатор. За словами користувача, кілька його знайомих працювали в одній мережі казино в США. І, як ви, напевно, вже здогадалися, всім їм також було наказано уникати зорового контакту з Дженніфер Лопес. Неважко уявити реакцію суспільства на подібні визнання людей, чи не так?

До того ж олії у вогонь підливають і проблеми Джей Ло на особистому фронті. Нещодавно артистка скасувала свій літній тур. У шлюбі з Беном інсайдери все частіше відзначають серйозні розбіжності між подружжям. За словами джерел із близького оточення знаменитостей Аффлек на межі того, щоб знову повернутися до своєї згубної звички.

Здається, що возз'єднанню Бена і Дженніфер через 20 років всі раділи не так вже й довго. Водночас варто зазначити, що сама Лопес зараз намагається не відволікатися на подібну дрібницю. Так, артистка продовжує не лише зніматися, а й активно просувати косметичну лінійку JLo Beauty.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Ответить