Переможниця «Супермами» показала наслідки пожежі в будинку та розповіла про втрату члена родини

Фото: instagram.com/kvitko_tati

Переможниця шоу «Супермама» на СТБ блогера Тетяни Квітко показала наслідки пожежі в її будинку на Київщині, яка сталася напередодні. У сторис Instagram Квітко виклала кадри на яких видно, як шафи в будинку поплавилися, а стеля та стіни згоріли. Причину пожежі ще встановлюють.

Раніше ДСНС опублікував інформацію, що під час пожежі 4 червня загинула жінка та постраждав чоловік. У мережі припустили, що загиблою могла бути саме Тетяна, оскільки будинок на фотографіях був схожим на її. Однак пізніше Квітко вийшла на зв’язок, повідомивши, що внаслідок нещасного випадку загинула тітка її чоловіка Сергія.

– У нас не всі живі. Тітка Сергія. Я не можу це написати, бо мені страшно і боляче навіть думати про це. Як би ми не любили наш будинок, але це взагалі ніщо поруч із нашою втратою. Наш сум не пов’язаний із втратою будинку, адже ніщо не зрівняється з людським життям, – написала Тетяна Квітко, опублікувавши знімок труни.

Тетяна Квітко брала участь у шостому сезоні проєкту «Супермама». Запам’яталася глядачам як мама, яка зациклена на чистоті. Вона одружена, є чотирирічний син Давид. На сторінку блогера в Instagram підписано 164 тисячі осіб, а в TikTok — 230 тисяч підписників.

Фото: instagram.com/kvitko_tati

Фото: instagram.com/kvitko_tati

Фото: instagram.com/kvitko_tati

Фото: instagram.com/kvitko_tati

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить