Вінтажні сумки Coach — аксесуар, що конче треба зумерам у 2024 році

Вінтажні сумки Coach – новий must-have аксесуар для покоління зумерів. Наприклад, популярні співачки, як Олівія Родріго та Дав Камерон, неодноразово обирали легендарні моделі цього американського бренду.

Photo: Christopher Peterson / SplashNews.com0Photo: Christopher Peterson / SplashNews.com

Цей тренд активно обговорюється в соціальних мережах. Колекціонери та реставратори вінтажних сумок Coach, наприклад @WildernessStyler, @VintageCoachRestore та @VintageCoachie, збирають мільйони переглядів у TikTok. Й саме завдяки цій платформі вінтажні сумки Coach відкривають для себе нове покоління шанувальників.

Популярність вінтажних сумок Coach підтверджується й статистикою. Пошук цих виробів на eBay зріс на вражаючі 114% з початку року. На думку експертів, на це вплинули не тільки вірусні відео в TikTok, але й грамотна маркетингова стратегія самого бренду. У 2023 році Coach запустив нову лінію перероблених сумок Coachtopia, орієнтовану саме на зумерів.

Серед найпопулярніших моделей бренду – сумка через плече Ergo 1990-х років, з якою бачили Родріго навесні, та сумка з монограмою та фірмовою пряжкою Soho. Що ще подобається модному поколінню? Сумки-саквояжі Willis та Tribeca, а також роботи дизайнерки Бонні Кашин 1960-х та 1970-х років. Саме Кашин придумала легендарний поворотний замок Coach, а багато моделей її авторства мають кишеньки, промислову фурнітуру та веселі кольори.

Coach використовує цю зацікавленість вінтажними моделями через програму (Re)Loved, запущену у 2021 році. Вона дозволяє клієнтам обміняти, відремонтувати або оновити свої сумки, а також пропонує вибір вживаних сумок для покупки в магазинах. «Ми знали, що наші клієнти шукають способів більш екологічного шопінгу, а також вони ділилися з нами своєю любов'ю до вінтажних сумок Coach, — каже Джун Сілверстейн, старший віцепрезидент Coach з глобального маркетингу, креативу та сталого розвитку, а також керівник Coachtopia. — Я б сказала, що цей попит лише зріс за три роки з моменту запуску програми».

Окрім доступної ціни вінтажних сумок Coach, велику роль відіграє якість цих оригінальних виробів. Коли в 1970-х роках з'явилися сумки Coach зі шкіри, дубленої спеціальним методом, вони дійсно підкреслили міцність і довговічність своєї шкіри. Схоже, ці якості особливо приваблюють молодше покоління, яке бачить проблеми швидкої моди. Ці сумки створені, щоб служити ціле життя, і навіть довше.

Хочете собі таку сумку? Прокрутіть вниз, щоб побачити добірку найкращих вінтажних сумок Coach.

Coach1CoachCoach2CoachCoach3CoachCoach4CoachCoach5CoachCoach6Coach

За матеріалом vogue.co.uk

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить