Спідниця-саронг — елегантний літній тренд

Спідниця-саронг — один із обов’язкових елементів літнього гардероба 2024 року. Гібрид спідниці та парео, ця модель у довжині міді ідеально підходить для міста, а от для курортної капсули краще вибирати мікро- або мінідовжину в парі з купальниками. Головна відмінність спідниці-саронг від спідниці із запахом — у конструкції. Все просто — тканина не застібається на ґудзик, а зав'язується.

10

Реклама

Вузол спідниці-саронга позначає талію, а м’які складки тканини залишають простір для фантазії. Ефектне оголення ніг відбувається при ходьбі або коли ви схрещуєте їх. Спокусливість — провідна риса цієї речі, яка асоціюється з літом, а її силует, що обіймає стегна, нагадує чарівні обриси русалчиних хвостів. Але спідниця-саронг стане в пригоді не тільки на морському узбережжі. Вона також може бути елементом міського гардероба: вибирайте варіанти з красивого шовку або моделі із візерунками за прикладом Пріянки Чопри.

11

Пріянка Чопра2Пріянка Чопра

Варіант із воланами несе святковий настрій у бразильському стилі: в такій спідниці хочеться танцювати на дуже високих підборах і з квіткою в волоссі. Модель Julia бренду Eres з еластичного твілу нейтрального відтінку адаптується до різних стильових комбінацій. А тим, хто шукає щось особливе, підійде варіант Versace з різними яскравими візерунками або модель Melissa Odabash з маленькими китицями.

View this post on Instagram

A post shared by Alessandra (@alessandraairo)

Спідниця-парео у багатьох викликає асоціації зі стилем гіпі саме завдяки барвистим принтам і в деяких випадках торочкам. Носити спідницю з настроєм бохо-шику пропонуємо цього літа з базовими білими топами, бавовняними сорочками та короткими топами у техніці кроше. У нашій добірці ви знайдете найкращі спідниці-саронги — від Pucci із культовим мотивом модного Дому, інтерпретованим у відтінках рожевого, бордового та блакитного, до лляної Toteme в довжині міні.

Спідниця-саронг — елегантний літній тренд3

За матеріалами vogue.it

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить