«Це доля»: Олег Винник зiзнався, що йому напророкували

У бесіді з журналістами Олег Винник зізнався, що йому напророкували в юності з приводу його творчості, передає Ukr.Media.

Олег Винник зараз буквально нарозхват: він збирає тисячні зали, бере участь в ролі судді вокального шоу ” Х-Фактор-8 ” і періодично дає інтерв'ю про особисте життя і творчість.

Нещодавно Олег Винник з'явився на обкладинці українського журналу “ОТДOХНИ” і розповів, що не вважає себе забoбонною людиною, по-філософськи ставиться до мiстики, горoскопів і прогнозів. Однак, співак вірить в долю.

“Про будь-яку подію в житті можна сказати, що це доля. У долю я вірю, адже доля – це те, що прописано Всевишнім. З іншого боку, кожна людина сама будує свою долю, приймає певні рішення і робить певні дії. Моя філософія така: якщо ти сам створюєш добро, то все у тебе в житті буде благополучно. А якщо людина зациклена на чомусь негативному, то її переслідують невдачі.”

Від будь-якого негативу, за словами Винника, його оберігає натільний хрестик. Крім того, Олег вже 11 років носить на пальці іменне кільце.

“Я отримав приз на музичному фестивалі в Німеччині – і мені подарували іменне кільце з гравіюванням. Я його губив, потім мені його повертали. Не можу сказати, що це талісман, але удачу воно мені приносить. Я ношу його із задоволенням, адже воно символізує любов і визнання глядачів.”

Також Олег Винник, який із задоволенням проводить час в тренажерному залі, зазначив, що йому неодноразово намагалися передбачити майбутнє, як це було в шоу з eкстpасeнсами.

“У дитинстві і в студентські роки мені пророкували, що я підкорю великі вершини. Підходили до мене циганки, ворожки всякі Але я не ведуся на таке. Не знаю, чи висока вершина, на якій я зараз, але можна сказати, що прогнози справдилися.”

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Ответить