Замшева сумка в стилі бохо – головний аксесуар цього літа

Поточний літній сезон зробив популярними сумки в стилі бохо з таких матеріалів, як замша або оксамит. Ці моделі сумок ніби відносяться до певного стилю і десятиліття: вони повертають нас у 1970-ті роки, коли такі аксесуари були обов’язковими для поєднання зі штанами кльош та сорочками з квітковими мотивами.

10

Реклама

Цього року модниці черпають натхнення зі стилю хіпі, хоча замшеві сумки завжди супроводжували нас, а дизайнери рік за роком представляли нові дизайни та переосмислені аксесуари. Тож не дивно, що замшева сумка стала незамінним аксесуаром сезону весна-літо 2024.

11

Замшеві сумки тепер поза часом і стали невід’ємною частиною гардеробу модниць не тільки взимку. Останній бохо-образ актриси Сієнни Міллер підтверджує це: світлі топи та блейзер, зручні джинси та ковбойські чоботи — ідеальне поєднання, яке підкреслює універсальність замшевих сумок. Нещодавно актриса обрала мінісумку-відро від Jimmy Choo. Та цього літа пропозиції різноманітні і зосереджені в основному на трьох кольорах: бежевому, коричневому та чорному.

12

Замшеві сумки ідеально пасують не тільки для повсякденного вбрання завдяки їх розслабленому стилю, але й чудово доповнюють навіть найвишуканіший образ.

13

За матеріалами vogue.it.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить