Streetstyle: найкрасивіші аксесуари для волосся

Цього літа аксесуари для волосся немов зійшли зі спогадів дитинства. Бантики, кольорові гумки для волосся та кліпси з великими тканинними квітами — це спосіб сказати світові, що не має значення, скільки свічок додається до торта з року в рік, якщо мода дає причини ще раз підкреслити наївні риси нашого образу. Барвисті й повітряні сукні, спідниці різної довжини та джинсові штани з блузами тепер доповнюються різноманітними аксесуарами для волосся, які можна інтегрувати в образ різними способами.

Банти: що більше, то краще

10

Реклама

Модниці рекомендують поєднувати різнокольорові бантики, які прикрашають волосся, на контрасті з принтованим одягом. Деякі бренди, як-от Simone Rocha та Jennifer Behr, додають у свої пропозиції червоні банти, а також шпильки з ефектними стразами.

Тканинні квіти пастельних тонів

11

Тканинні квіти — один із найпопулярніших аксесуарів літа цього року. Серед найбажаніших дизайнів сезону — атласні матеріали та ніжні кольори. Це деталь, яка покращить увесь образ.

Тканинні гумки для волосся з атласними й мереживними деталями

12

Цього сезону гумки для волосся модниці носять у розслаблених зачісках. В особливому фокусі streetstyle-зірок — моделі з мереживом або з гіпюру. Під час Тижня моди неодноразово можна було побачити великі чорні атласні гумки — аксесуар, який можна створити навіть самостійно.

За матеріалами vogue.mx.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить