Принц Вільям відвідав концерт Тейлор Свіфт з дітьми, але без Кейт Міддлтон

Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Принц Вільям у день свого 42-річчя разом із дітьми прийшов на один із концертів Тейлор Свіфт у Лондоні. Майбутній король Великобританії поспостерігав за виступом зірки з VIP-трибуни стадіону «Вемблі» разом із принцом Джорджем та принцесою Шарлоттою, але без Кейт Міддлтон та принца Луї. Принцеса Уельська зараз рідко з’являється на публіці через лікування раку. Про це пише CNN.

Офіційний акаунт сім’ї в Instagram опублікував спільний знімок сім’ї зі співачкою, зроблений за лаштунками шоу. У відповідь Свіфт також розмістила у соцмережах селфі із членами королівської родини та бойфрендом Тревісом Келсом і привітала принца Вільяма з днем ​​народження.

– З днем ​​народження M8! Лондонські шоу починаються просто чудово, – підписала публікацію Свіфт.

У рамках The Eras Tour у Свіфт заплановано 8 концертів у Лондоні. За словами мера міста, очікується, що виступи артистки відвідають близько 700 тисяч глядачів. Першого вечора на стадіоні зібралося 88,4 тисячі людей. Серед інших знаменитостей, які були присутні на концерті: зірка «Бріджертонів» Нікола Кохлан, Кара Делевінь, Сальма Хайєк та Леслі Манн.

Фото: instagram.com/taylorswift

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить